Ιούνιος 2015
Αποτελέσματα αναζήτησης : Editorial
  • Η ημέρα του αποφοίτου, 15 Μαΐου 2016
    Μία ιδιαίτερη ημέρα που ο απόφοιτος έρχεται με την οικογένειά του, να δει φίλους - συμμαθητές και να κυκλοφορήσει στον χώρο του σχολείου του. Μία ημέρα γιορτής, πλούσια σε δραστηριότητες και κέφι! Φέτος αυτή η ημέρα συνδυάστηκε με μία εξίσου ιδιαίτερη ημέρα για το σχολείο μας, την Κολλεγιάδα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα College Weekend γεμάτο αθλητική ενέργεια, περιήγηση στους χώρους του σχολείου μας και τους νέους χώρους που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο campus, γνωστικά ταξίδια, μουσική, ζωγραφική, βιωματικά σεμινάρια, δημιουργική απασχόληση, barbeque, και πολλά δώρα! Η ημέρα του αποφοίτου, από τότε που πρωτοξεκίνησε μέχρι και σήμερα, είναι μία υπέροχη ευκαιρία συνάντησης και διά-δρασης με φίλους - συμμαθητές - συν αποφοίτους σε έναν χώρο που έχουμε ζήσει τόσα πολλά και συνεχίζει να μας αγγίζει νοσταλγικά, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

    Μάιος 2016
  • Από Πάσχα καλοκαίρι!
    Η Πασχαλινή περίοδος μας φέρνει πάντα πιο κοντά στο καλοκαίρι, πόσο μάλλον φέτος που η Μεγάλη Εβδομάδα είναι στο τέλος Απριλίου. Κι αν έχουμε εξετάσεις, αξιολογήσεις, και κλείσιμο του 6μήνου στις επιχειρήσεις, το μυαλό συχνά ταξιδεύει μακρύτερα, και προσπαθεί να προβλέψει, να ονειρευτεί, να σχεδιάσει, να ξεκουραστεί! Βαθιές αναπνοές και παραμένουμε στο σήμερα, στην Άνοιξη, στο τώρα!

    Απρίλιος 2016
  • Η Άνοιξη που προσδοκούμε
    Η άνοιξη φέτος βιάστηκε να έρθει, μα είναι τόσο ευπρόσδεκτη! Έχουμε φτάσει ήδη στον Μάρτιο και η ημέρα μας είναι μεγαλύτερη. Οι καθημερινές μας συζητήσεις με αποφοίτους μας κρατούν στην επικαιρότητα με τον καλύτερο τρόπο! Και η άνοιξη πάνω απ'όλα συμβολίζει την άνθηση μέσα μας και τις προσδοκίες μας.

    Μάρτιος 2016
  • Καλή Χρονιά, με ένα 'αντίο' για το CDO
    Αποχαιρετούμε σήμερα, από το βήμα αυτού του Newsletter τον φίλο, συνεργάτη, συναπόφοιτο και Διευθυντή μας Γιώργο Καρούσο'70, έναν άνθρωπο που πίστεψε πολύ στο Career Development Office όπως ξανα-δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012, και το στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

    Φεβρουάριος 2016
  • Χριστούγεννα 2015
    Δεκέμβριος. Ένας μήνας γιορτής, και έντονης κίνησης. Ένας μήνας που κλείνουμε ένα βιβλίο 12 κεφαλαίων και ετοιμαζόμαστε για ένα καινούριο. Στόχος μας είναι να τελειώσει άλλη μία χρονιά, να δούμε τί κάναμε καλά, τί είχε αποτέλεσμα, και τί θα κάναμε διαφορετικά σε επόμενη ευκαιρία. Με χαρά σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στο Χριστουγεννιάτικο Party του ΣΑΚΑ, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30 στη Λέσχη του Συλλόγου. Καλά Χριστούγεννα, πιο δημιουργικά και πιο ειρηνικά για όλους μας!

    Δεκέμβριος 2015
  • Σχέδια και όνειρα
    Ολοκληρώνοντας μία χρονιά γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, διαμορφώνουμε τα σχέδιά μας για την ερχόμενη χρονιά, και αφήνουμε λίγο τον εαυτό μας να ονειρευτεί, τί θέλει να ζήσει, τί μπορεί να κάνει γι αυτό το όνειρο, και με ποιούς... Είναι σημαντικό να αφήνουμε τον εαυτό μας να ονειρεύεται, είναι κινητήριος δύναμη!

    Νοέμβριος 2015
  • Το φθινόπωρο ήρθε
    Σεπτέμβριος - μικρή πρωτοχρονιά. Μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, ήρθε ο μήνας των αποφάσεων και των πράξεων. Μαζί με τα σχολεία που αρχίζουν, ξεκινάμε να κάνουμε σχέδια και να βάζουμε στόχους για το διάστημα που απομένει ως το τέλος της χρονιάς.

    Σεπτέμβριος 2015
  • Το καλοκαίρι έρχεται μαζί με δράσεις και ευκαιρίες
    Το CDO αγαπάει το καλοκαίρι, γιατί ανασυντάσσεται, προγραμματίζει και οργανώνει τη νέα σαιζόν με κέφι. Μαζί με τη σχολική χρονιά 2014-2015 που ολοκληρώνεται μέσα στον Ιούνιο, ολοκληρώνεται και ένας κύκλος εργασίας του Career Development Office.

    Ιούνιος 2015
  • Νέο CDO ΣΑΚΑ Newsletter
    Καλωσήρθατε στο νέο μας κανάλι επικοινωνίας. Από αυτό το ‘τεύχος’ του Newsletter μας (Μάϊος’15), θα μας βρίσκετε ηλεκτρονικά και θα μας διαβάζετε σε όλα τα smart mobile devices που διαθέτετε. Μην διστάσετε να συνεργαστείτε μαζί μας, για να είναι και αυτό μας το newsletter αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και συνεργειών, στο πνεύμα του CDO.

    Μάϊος 2015
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: