Νοέμβριος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | To CDO προτείνει |
Editorial
 
Σχέδια και όνειρα

Ολοκληρώνοντας μία χρονιά γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, διαμορφώνουμε τα σχέδιά μας για την ερχόμενη χρονιά, και αφήνουμε λίγο τον εαυτό μας να ονειρευτεί, τί θέλει να ζήσει, τί μπορεί να κάνει γι αυτό το όνειρο, και με ποιούς... Είναι σημαντικό να αφήνουμε τον εαυτό μας να ονειρεύεται, είναι κινητήριος δύναμη! Η επικαιρότητα τρέχει καταιγιστικά, και μέσα σε αυτό το κλίμα καλούμαστε να λειτουργήσουμε με νηφαλιότητα και ευθύνη. Τα όνειρα, τα σχέδια και οι ελπίδες μας είναι βάρκες δύναμης και σωτηρίας σε όμορφες και δύσκολες στιγμές.

Οι αλλαγές έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα και αναγκαιότητα. Απαραίτητη δεξιότητα αντιμετώπισής αυτών των αλλαγών είναι η δική μας ευελιξία και ελαστικότητα. Η προσαρμοστικότητα και η γνώση που θα μας φέρει μπροστά - και θα βγαίνουμε νικητές σε αυτές τις αλλαγές. 

Ευκαιρίες στην αγορά συνεχίζουν να υπάρχουν, αρκεί να είμαστε άγρυπνοι και να επικοινωνούμε με την αγορά που κινούμαστε για να τις εντοπίζουμε και να τις διερευνούμε. Μην αφήσετε τις συνεχείς απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και τις εθελούσιες εξόδους που ανακοινώνονται να σας αποτρέψουν από το να ασχοληθείτε με μία εταιρεία καθώς πάντα θα αναζητούν εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με τις ειδικές γνώσεις που θα τους δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Μείνετε σε επαφή με το CDO, με το γραφείο επαγγελματικής ανάπτυξης του αποφοίτου, για θέσεις εργασίας, για σεμινάρια επαγγελματικού ενδιαφέροντος αλλά και εκδηλώσεις με περιεχόμενο που αφορά στον εμπλουτισμό των γνώσεών μας και την διάθεση εργαλείων - εφοδίων για δική μας εξέλιξη.

Μέσα στο 2016 θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδηλώσεις του CDO, και ένα workshop:

Εκδηλώσεις:

  • Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 η εκδήλωση Working Abroad όπου θα μας μιλήσουν απόφοιτοι που έχουν ζήσει και εργαστεί στο εξωτερικό και θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία του να αναζητάς μία καλύτερη επαγγελματική τύχη στο εξωτερικό.
  • Τον Φεβρουάριο του 2016 προγραμματίζονται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας που θα διενεργήσουμε με την εταιρεία KPMG για τους έμπειρους επαγγελματίες στη χώρα μας και την αξιοποίησή τους στην Ελληνική αγορά (Ηλικιακό γκρουπ: 39χρ. έως και πάνω από 50 ετών)
  • Τον Απρίλιο 2016 η εκδήλωση για την Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα - σενάρια επιτυχίας και δυσκολιών σε μία απαιτητική και ιδιόμορφη αγορά.

Workshop:

  • Τον Φεβρουάριο του 2016, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School θα μιλήσουμε για ενεργή και αποτελεσματική δικτύωση.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για ακριβέστερες ημερομηνίες και προγράμματα εκδηλώσεων, στα κοινωνικά μας δίκτυα.

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: