Νοέμβριος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | To CDO προτείνει |
Editorial
 
Σχέδια και όνειρα
Ολοκληρώνοντας μία χρονιά γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, διαμορφώνουμε τα σχέδιά μας για την ερχόμενη χρονιά, και αφήνουμε λίγο τον εαυτό μας να ονειρευτεί, τί θέλει να ζήσει, τί μπορεί να κάνει γι αυτό το όνειρο, και με ποιούς... Είναι σημαντικό να αφήνουμε τον εαυτό μας να ονειρεύεται, είναι κινητήριος δύναμη!
Σεμινάρια
Δικτυωθείτε ενεργά, Φεβρουάριος 2016
Η καθημερινή και ενεργή μας δικτύωση με μικρές αλλά ουσιαστικές επαφές είναι μία πρακτική που κάνει τη διαφορά στην αγορά που κινούμαστε. Σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, για άλλη μία χρονιά, θα μοιραστούμε μαζί σας τα μυστικά της συστηματικής δικτύωσης.
Θέσεις Εργασίας
Νοέμβριος 2015. Η Αγορά προσλαμβάνει
Μέσα σε μία χρονιά ιδιαιτέρως ανατρεπτική, οι οργανισμοί σχεδιάζουν την πορεία τους και αναζητούν το ανθρώπινο δυναμικό που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους και για το 2016. Δείτε ενδεικτικά κάποιες ευκαιρίες εδώ, αλλά κυρίως επικοινωνήστε μαζί μας για πιο άμεσα και επίκαιρα νέα.
Σεμινάρια
Σεμινάρια Ευχής, Νοέμβριος 2015
Ημερίδες ενημέρωσης εθελοντών για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην διαχείριση της ευχής ενός παιδιού, από την εκμαίευση ως την υλοποίηση στη Λέσχη ΣΑΚΑ, Νοέμβριος 2015.
Εκδηλώσεις
Working Abroad, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, 7μμ. Λέσχη ΣΑΚΑ
Εργασία στο εξωτερικό. Τί σημαίνει, τί εμπεριέχει από πλευράς ρίσκου και ευκαιριών και τί μπορούμε να κάνουμε για να το πετύχουμε. Θα μας μιλήσουν απόφοιτοι που το έχουν βιώσει.
Εκδηλώσεις
3 χρόνια CDO με Δύναμη, Δράση, Δικτύωση
Με τη μαγεία της ολοκλήρωσης 3 ετών δράσης και δημιουργίας, το CDO συνεχίζει το έργο του να διασυνδέει ενεργά τους αποφοίτους, και να τους προσθέτει αξία, με γνώση και εργαλεία.
To CDO προτείνει
Εθελοντισμός - πηγή ζωής και δύναμης
Σας προτείνουμε να 'εκτεθείτε' στον εθελοντισμό, να δείτε πως δουλεύει, να πάτε σε έναν οργανισμό από τους τόσους που χρειάζονται εθελοντές και να προσφέρετε τις ώρες σας, τη γνώση σας, την έμπρακτη βοήθειά σας.
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: