Νοέμβριος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | To CDO προτείνει |
Θέσεις Εργασίας
 
Νοέμβριος 2015. Η Αγορά προσλαμβάνει

Μέσα σε μία χρονιά ιδιαιτέρως ανατρεπτική, οι οργανισμοί σχεδιάζουν την πορεία τους και αναζητούν το ανθρώπινο δυναμικό που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους και για το 2016. Δείτε ενδεικτικά κάποιες ευκαιρίες εδώ, αλλά κυρίως επικοινωνήστε μαζί μας για πιο άμεσα και επίκαιρα νέα. Οι ευκαιρίες που προκύπτουν στην αγορά δεν είναι πολλές, αλλά η ανάγκη να βρεθούν ταλέντα παρουσιάζεται άμεση και επιτακτική, οπότε είναι κρίμα να χάνουμε μία ευκαιρία λόγω κακού timing. Ενεργήστε απλά και γρήγορα, δικτυωθείτε και μοιραστείτε ευκαιρίες που ακόμα και αν δεν αφορούν τόσο εσάς μπορεί να ενδιαφέρουν συναποφοίτους σας.

Career opportunities with EY Greece

Opportunities for experienced professionals

Students’ opportunities

You may seek for advise and CV & interviewing preparation techniques before your assessment from EY through CDO.

Εμπορική και Τεχνική εταιρεία Προμήθειας Ηλεκτρολογικού και Μηχανολογικού εξοπλισμού Υ.Τ. και Μ.Τ. σε σύνθετα ενεργειακά έργα αναζητά νέους ηλεκτρολόγους μηχανικούς για το τμήμα Ανάπτυξης Νέων Έργων και Προώθησης Εξοπλισμού Υ.Τ./Μ.Τ. Απαιτούνται: Άριστη γνώση αγγλικών, πολύ καλός χειρισμός Η/Υ (MS Office, κλπ.), ικανότητες επικοινωνίας, οργάνωσης, ανάλυσης και συνεργασίας. Επιθυμητή η μικρή εμπειρία και η γνώση εξοπλισμού Υ.Τ. και Μ.Τ., δικτύων και υποσταθμών. Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών (αγγλικά) στο email: cdo@saka.gr

Η εταιρία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ στα πλαίσια του προγράμματος αναπτύξεώς της, προτίθεται να προσλάβει δέκα (10) άτομα με πτυχίο για μόνιμη και σταθερή απασχόληση, ως Στελέχη Πωλήσεων.
Τα επιθυμητά καταρχήν προσόντα είναι:

1.Πανεπιστημιακή εκπαίδευση (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλέγιο), κατά προτίμηση Οικονομικής κατεύθυνσης, Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Marketing.
2.Ηλικία από 27 – 35 ετών.
3.Εκτιμώνται ιδιαίτερα η φιλεργατικότητα, η διάθεση για ανάπτυξη πρωτοβουλιών, οι φιλοδοξίες για γρήγορη διοικητική και οικονομική εξέλιξη, η καλή εμφάνιση και υγεία και η ευχέρεια στην επικοινωνία.

Παροχές:
Μηνιαία σταθερά αυξανόμενη αμοιβή
Bonus παραγωγικότητας
Μόνιμη, σταθερή και πλήρης απασχόληση
Παροχή εφάπαξ
Ιδιωτική ασφάλιση
Άριστες συνθήκες εργασίας

Παρακαλούνται ΜΟΝΟ οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να αποστείλουν πλήρες Βιογραφικό τους Σημείωμα μέχρι 30 Νοεμβρίου 2015 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: gsfk2015@gmail.com ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2112110009 (Υπεύθυνος Γ. Σιδηρόπουλος). Κατά προτίμηση, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε αρχικά με το CDO στο e mail μας (cdo@saka.gr) με το βιογραφικό σας.

Heliix – Reinventing energy, seeks for young Mechanical Engineers

Heliix is looking for a highly motivated individual, a resourceful thinker and doer. The ideal candidate would present persistence and agility in solving complex engineering problems, while browsing in new scientific territories.
The ideal candidate would present:
1. BSc in Mechanical Engineering.
2. Min of 3 yrs of working experience on energy or product development projects.
Or
PhD on energy systems or machine elements.
3. Good knowledge of computational and modeling tools.
4. Proficient use of English language.
For the full description see the link here an43d apply now, mentioning you are a ΣΑΚΑ member. You may also call CDO and send your CV to cdo@saka.gr for further advise.

Amuse Concept Events, P.A. to General Management.

 

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: