Νοέμβριος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | To CDO προτείνει |
Εκδηλώσεις
 
3 χρόνια CDO με Δύναμη, Δράση, Δικτύωση

Με τη μαγεία της ολοκλήρωσης 3 ετών δράσης και δημιουργίας, το CDO συνεχίζει το έργο του να διασυνδέει ενεργά τους αποφοίτους, και να τους προσθέτει αξία, με γνώση και εργαλεία, για να ενδυναμώνονται και να πετυχαίνουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη σε μία απαιτητική και σύνθετη αγορά.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, μία βραδιά εορτασμού για τα 3 χρόνια CDO.
#‎3yearsCDO - δείτε εδώ βίντεο με στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Τόσο τα 3 αυτά χρόνια, όσο και η βραδιά των γενεθλίων μας ήταν γεμάτα συγκινήσεις και όμορφα λόγια, από ωραίους ανθρώπους! Ο Άρης Παπαδόπουλος'84 άνοιξε τη βραδιά μιλώντας για τον ΣΑΚΑ, τη δημιουργία και δράση τουCDO, και τα τρέχοντα γεγονότα με την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Ολαντ στην Αθήνα το ίδιο απόγευμα. Βίντεο με κάποια στιγμιότυπα απο τις ομιλίες βρίσκουμε εδώ.
Ο Βασίλης Μεντζελόπουλος '83, ιδρυτής της Amuse concept events μας προέτρεψε στην επόμενη πρόσληψη που θα κάνει η εταιρεία μας να προσπαθήσουμε να προσλάβουμε απόφοιτο, και μας έδωσε κάποιες χρήσιμες οδηγίες να κάνουμε έξυπνο networking. Η Έλλη Γλύτσου, National Director BNI Greece μας μίλησε για την BNI Greeceκαι τη στοχευμένη δικτύωση, δίνοντας μας χρήσιμες συμβουλές - τί να κάνουμε και τί να αποφύγουμε για να δικτυωνόμαστε αποτελεσματικά.
Η Μαρία Λαζαρίμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Advocate/Burson-Marsteller μας μίλησε για εύστοχη επικοινωνία και για βιογραφικά που 'χαμογελούν' και μεταφέρουν το πνεύμα του ανθρώπου και την όρεξή του να δουλέψει για έναν οργανισμό. Οι συναπόφοιτοι Θανάσης Ανδρεάδης'92 και Ηρώ Τέγου'04 μας μετέφεραν το #‎CDOexperience και πώς μέσα από τη συνεργασία μας προχώρησαν επαγγελματικά και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος μας μίλησε για τον αθλητισμό και τα υψηλά ιδανικά που στηρίζει, εκπροσωπώντας το Safe Water Sports.
H βραδιά μας πλαισιώθηκε από τα κρασιά και το φαγητό του Vinarte και του αποφοίτου Αντώνη Σολωμού'92, αλλά και την ιδιαίτερη κουζίνα του Βασίλη Μάρκου. Επαγγελματικές φωτογραφίες από τη βραδιά από τον εξαιρετικό μας συνεργάτη Αλέξανδρο Κορομηλά'97 - τις έχουμε ήδη αναρτήσει στη σελίδα μας στο facebook - CDOnews. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης - που εκτός από το κρασί, το φαγητό και τη φωτογραφία μας υποστήριξαν στον εξοπλισμό - Amuse Concept Events & BNI Greece, Βασίλης Μεντζελόπουλος'83, και στα δρώμενα όλης της περιόδου 2015 - 2016 - Ernst & Young, Ηλίας Βυζάς'91.  Σας ευχαριστούμε, όλους τους παρευρισκόμενους και τους υποστηρικτές μας, για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε και φέτος μαζί. #‎cdoskills #CDOexperience.

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: