Φεβρουάριος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Καλή Χρονιά, με ένα 'αντίο' για το CDO

Αποχαιρετούμε σήμερα, από το βήμα αυτού του Newsletter τον φίλο, συνεργάτη, συναπόφοιτο και Διευθυντή μας Γιώργο Καρούσο'70, έναν άνθρωπο που πίστεψε πολύ στο Career Development Office όπως ξανα-δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012, και το στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

Ο Γιώργος 'έφυγε' την 1η μέρα αυτού του νέου έτους. Εμείς χάσαμε έναν άνθρωπο, φίλο, συνεργάτη και θερμό υποστηριχτή του CDO, ο οποίος στάθηκε πολύτιμος και σταθερός αρωγός στην ανάπτυξη των δράσεών μας. Ο Γιώργος συνδύαζε με μοναδική τέχνη το σεβασμό στην ιστορικότητα προσφοράς και γνώσεων/δεξιοτήτων των αποφοίτων - λόγω της πολυετούς του θητείας στον ΣΑΚΑ - και την καινοτομία που ενθάρρυνε για να δημιουργούμε πρωτοποριακές και χρήσιμες δράσεις ώς νεοσύστατο γραφείο επαγγελματικής ανάπτυξης.  

Χάσαμε τον Γιώργο μας, έναν αυθεντικό απόφοιτο και βαθύ γνώστη της έννοιας δικτύωση, που έχτιζε πολύτιμες μακροχρόνιες σχέσεις και τις τιμούσε με την προσωπική του φροντίδα. Χάσαμε έναν διευθυντή που αγάπησε και πρόσφερε στον ΣΑΚΑ, εμπνέοντας συναποφοίτους μας να τιμούν με την παρουσία τους τον Σύλλογο συχνότερα, και αποτελώντας παράδειγμα ήθους . Χάσαμε τον Γιώργο Καρούσο'70 και για εμάς είναι βαθιά απώλεια. Του οφείλουμε λοιπόν, τουλάχιστον αυτό το τεύχος του Newsletter μας, αυτή τη μικρή αναφορά στο πόσα σήμαινε για εμάς στο CDO, για εμένα προσωπικά ως απόφοιτος και αυθεντικός φίλος που γεφύρωνε δεκαετίες και τον ένιωθα 'στο ίδιο θρανίο' σε πολλές από τις συζητήσεις μας. Νίωθω τυχερή που μοιράστηκα τον ίδιο χώρο στο γραφείο μας, τα τελευταία 2 χρόνια της θητείας του στον ΣΑΚΑ, αλλά και πολλές επισκέψεις συναποφοίτων μας σε αυτό το γραφείο - που ερχόντουσαν με μοναδικό κίνητρο να δουν τον Γιώργο. Μου λείπουν ακόμα και οι στιγμές που μου παραπονιόσουν για πράγματα που εγώ δεν έδινα τόση σημασία, αλλά κυρίως μου λείπει το σπάνιο και ιδιαίτερο χιούμορ σου. Αντίο φίλε, και εύχομαι να βλέπεις την Ανάφη σου πιο όμορφη τώρα από ψηλά.

Ξένια Πασχοπούλου'91

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: