Φεβρουάριος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Καλή Χρονιά, με ένα 'αντίο' για το CDO
Αποχαιρετούμε σήμερα, από το βήμα αυτού του Newsletter τον φίλο, συνεργάτη, συναπόφοιτο και Διευθυντή μας Γιώργο Καρούσο'70, έναν άνθρωπο που πίστεψε πολύ στο Career Development Office όπως ξανα-δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012, και το στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.
Θέσεις Εργασίας
H EY προσλαμβάνει
ΕΥ (Ernst & Young), μία εταιρεία με παγκόσμια παρουσία και εμβέλεια, με μεγάλο portfolio υπηρεσιών, και άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό, που αναπτύσσεται δυναμικά. Μία εταιρεία που αναζητά επαγγελματίες με εμπειρία σε κάποιους τομείς αλλά και νέα παιδιά που μόλις έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους.
Σεμινάρια
Networking - ενεργή πρακτική ζωής, 25 Φεβρουαρίου 2016, 18.00 / ALBA premises
Δικτύωση ως εργαλείο για την επαγγελματική μας ανάπτυξη, και για τη ζωή μας συνολικά. Ένα βιωματικό σεμινάριο σε συνεργασία με την Μαρία Μωραγιάννη, Director of Career & Alumni Office, ALBA Graduate Business School. Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016.
Θέσεις Εργασίας
Το 2016 προσλαμβάνει δυναμικά
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς με το ξεκίνημα της χρονιάς. Transfer pricing, law practice, P.A. για υψηλόβαθμα στελέχη, υπεύθυνος μάρκετινγκ και εκδηλώσεων, ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι μερικές από τις θέσεις που γνωρίζουμε αυτή την περίοδο.
Εκδηλώσεις
Working Abroad, Δουλεύω στο εξωτερικό - Μύθοι και Πραγματικότητες
Οι καλύτερες στιγμές μας! Αυτές που βρισκόμαστε, μοιραζόμαστε, συζητάμε και φεύγουμε με περισσότερες γνώσεις και εφόδια. Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου του 2016 ξεκινήσαμε τη χρονιά μας με μία εκδήλωση με όσους μένουν και δουλεύουν στο εξωτερικό, για όσους θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα τώρα.
Το CDO προτείνει
Ένα βιβλίο κάθε μήνα...
Μέσα στις πρακτικές εμπνευσμένων ηγετών, και απλών, ευτυχισμένων και επιτυχημένων ανθρώπων συγκαταλέγεται η ανάγνωση βιβλίων και η διεύρυνση των οριζόντων τους, εντός και εκτός επαγγελματικού πεδίου γνώσης.
Το CDO προτείνει
Στρατηγική αναζήτησης εργασίας
Η αναζήτηση εργασίας είναι full time εργασία, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Αυτό που έχει αλλάξει ριζικά, εκτός από την αγορά την ίδια - σε παγκόσμιο επίπεδο - είναι ο τρόπος που αναζητούμε εργασία.
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: