Φεβρουάριος 2016
Αποτελέσματα αναζήτησης : Εκδηλώσεις
  • Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου, 8 Ιουνίου 2016, 7μμ ΣΑΚΑ
    Στα πλαίσια της δραστηριότητας του οργανισμού Safe Water Sports, που έχει δημιουργηθεί για την προστασία και ασφάλειά μας στο νερό, δημιουργήθηκε ένα παιδικό παραμύθι. Η παρουσίασή του θα γίνει με πρωτότυπο τρόπο, από τον συγγραφέα, τη δασκάλα μας Δέσποινα Σουγιούλ και παιδιά του Δημοτικού.

    Μάιος 2016
  • Ασφάλιση Στελεχών Διοίκησης
    O ΣΑΚΑ και το CDO σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία AIG και την Globalnet Insurance Brokers σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα την Ασφάλιση Στελεχών Διοίκησης. Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, 7.30μμ στη Λέσχη ΣΑΚΑ.

    Μάιος 2016
  • Η χαλαρή πλευρά του CDO στο College Weekend
    Κάθε χρόνο, στα πλαίσια της ημέρας του αποφοίτου - Alumni Day - το CDO φοράει τα αθλητικά του, και χαλαρώνει παίζοντας δημιουργικά και ακονίζοντας χρήσιμες δεξιότητες. Playgym και φέτος - για γονείς και παιδιά μαζί!

    Απρίλιος 2016
  • Career Day, 5 Ιουλίου 2016
    Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στις δραστηριότητες του CDO, για να φέρουμε τους αποφοίτους μας πιο κοντά σε οργανισμούς και το έργο τους. Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, επισημαίνοντας τον τομέα σπουδών και εργασίας σας, και στέλνοντας το βιογραφικό σας.

    Μάρτιος 2016
  • Personal Branding, at Regus offices
    Τεχνικές Αποτελεσματικού Personal Branding θα παρουσιαστούν ειδικά για τους αποφοίτους μας από τη Marketing Lead, στα γραφεία της Regus, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά και τη νέα τάση στους χώρους εργασίας.

    Μάρτιος 2016
  • Working Abroad, Δουλεύω στο εξωτερικό - Μύθοι και Πραγματικότητες
    Οι καλύτερες στιγμές μας! Αυτές που βρισκόμαστε, μοιραζόμαστε, συζητάμε και φεύγουμε με περισσότερες γνώσεις και εφόδια. Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου του 2016 ξεκινήσαμε τη χρονιά μας με μία εκδήλωση με όσους μένουν και δουλεύουν στο εξωτερικό, για όσους θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα τώρα.

    Φεβρουάριος 2016
  • Working Abroad, Τετάρτη 27.01.2016, 7μμ, ΣΑΚΑ
    Working Abroad Τα σχέδιά ενός επαγγελματία να μεταβεί στο εξωτερικό για νέες και διαφορετικές ευκαιρίες, κάποιοι μύθοι και αλήθειες γύρω από το τί μπορεί να συναντήσει και πώς μπορεί να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες στην εργασία και στη ζωή του.

    Δεκέμβριος 2015
  • Working Abroad, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, 7μμ. Λέσχη ΣΑΚΑ
    Εργασία στο εξωτερικό. Τί σημαίνει, τί εμπεριέχει από πλευράς ρίσκου και ευκαιριών και τί μπορούμε να κάνουμε για να το πετύχουμε. Θα μας μιλήσουν απόφοιτοι που το έχουν βιώσει.

    Νοέμβριος 2015
  • 3 χρόνια CDO με Δύναμη, Δράση, Δικτύωση
    Με τη μαγεία της ολοκλήρωσης 3 ετών δράσης και δημιουργίας, το CDO συνεχίζει το έργο του να διασυνδέει ενεργά τους αποφοίτους, και να τους προσθέτει αξία, με γνώση και εργαλεία.

    Νοέμβριος 2015
  • Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, 7.30μμ Λέσχη ΣΑΚΑ
    3χρόνια CDO. 3χρόνια δραστηριότητας γεμάτα επαγγελματικά θέματα και ευκαιρίες. 3χρόνια μέσα σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας. 3χρόνια με προκλήσεις και επιτυχίες. 3χρόνια με Δύναμη Δικτύωση Δράση

    Σεπτέμβριος 2015
  • Καλοκαιρινά Αναγνώσματα
    Ένας τρόπος να ξεφύγεις, χωρίς ακόμα να έχεις φύγει ουσιαστικά από την πόλη σου, και να νιώσεις πως το καλοκαιράκι ήρθε για τα καλά είναι να πιάσεις ένα βιβλίο ή την ταμπλέτα στα χέρια σου και να ξεφυλλίσεις κάτι που έχεις επιλέξει, διαβάσει παλαιότερα και θες να ξαναδεις, ή έχεις ακούσει πως είναι καλό!

    Ιούνιος 2015
  • Διαδραστικό παιχνίδι στο Alumni Day15
    Το Career Development Office και στο φετινό Alumni Day15 διασκέδασε διαδραστικά, σε ένα πρωτότυπο κινητικό πρόγραμμα για γονείς και παιδιά μαζί. Ο ήλιος της ημέρας, οι ιδέες των ανθρώπων της Playgym, και η διάθεση όλων μας χρωμάτισε δυναμικά και τη φετινή Ημέρα των Αποφοίτων.

    Ιούνιος 2015
  • Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών
    To CDO σας ενημερώνει για τη διοργάνωση του 14ου Συνεδρίου Οικονομικών Διευθυντών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου 2015, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, από την KPMG, με κεντρικό ομιλητή τον Andrew Scott, Καθηγητή Οικονομικών και Αναπληρωτή Διευθυντή σπουδών του London Business School.

    Ιούνιος 2015
  • Εκδήλωση που έχει γίνει: Πήρα πτυχίο. Η επόμενη Μέρα.
    Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 η 12η εκδήλωση CDO ευρέως κοινού, που αφορούσε κυρίως τους νέους αποφοίτους μας στην φάση ολοκλήρωσης των σπουδών τους και επιλογής επόμενων βημάτων δράσης για το ξεκίνημα της καριέρας τους.

    Μάϊος 2015
  • Alumni Day 2015 - το CDO διασκεδάζει οικογενειακά
    Μαμάδες και μπαμπάδες σε πολλές και διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά τους! Κινητικές δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας!

    Μάϊος 2015
  • 3 χρόνια CDO
    Το Career Development Office σε λίγους μήνες συμπληρώνει 3 χρόνια ζωής και δράσης! MARK your calendars για τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2015, να γιορτάσουμε μαζί αυτά τα 3 χρόνια!

    Μάϊος 2015
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: