Φεβρουάριος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Το CDO προτείνει
 
Ένα βιβλίο κάθε μήνα...

Μέσα στις πρακτικές εμπνευσμένων ηγετών, και απλών, ευτυχισμένων και επιτυχημένων ανθρώπων συγκαταλέγεται η ανάγνωση βιβλίων και η διεύρυνση των οριζόντων τους, εντός και εκτός επαγγελματικού πεδίου γνώσης. To διάβασμα όμως, εκτός από προσωπική υπόθεση, έχει γίνει και μία εμπειρία που μπορούμε να τη μοιραστούμε και πιο συστηματικά.

Εκτός από παρουσιάσεις βιβλίων που γίνονται παραδοσιακά σε μεγάλα κεντρικά βιβλιοπωλεία, και σε μικρότερα συνοικιακά, οι αναγνώστες οργανώνονται και σε πιο 'τοπικό' επίπεδο, και εκτός εκδοτικών εταιρειών για να μοιραστούν την εμπειρία της ανάγνωσης, είτε οργανώνοντας ομαδικές αναγνώσεις βιβλίων, είτε συζητήσεις πάνω σε ένα βιβλίο που έχουν ορίσει από κοινού. Μπορείτε να τις αναζητήσετε ώς Λέσχες Ανάγνωσης διαδικτυακά.

Ένα απλό παράδειγμα για να πάρουμε μία ιδέα της 'σύγχρονης μορφής' λέσχης ανάγνωσης και κριτικής βιβλίων είναι το ακόλουθο: Διαβάζουμε ένα βιβλίο κάθε μήνα, και το μοιραζόμαστε από κοντά, στο Bookwarm

Η εποχή που διανύουμε, είναι η εποχή της εμπειρίας, η εποχή που πέραν των προϊόντων ή των υπηρεσιών που απολαμβάνουμε, ο άνθρωπος αναζητά να βιώσει την εμπειρία μέσα από αυτά. Έτσι έχουμε δημιουργήσει και το hashtag #CDOexperience σχετικά με τις δικές μας δραστηριότητες.

Καλές αναγνώσεις λοιπόν, και καλές εμπειρίες!

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: