Φεβρουάριος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Εκδηλώσεις
 
Working Abroad, Δουλεύω στο εξωτερικό - Μύθοι και Πραγματικότητες

Οι καλύτερες στιγμές μας! Αυτές που βρισκόμαστε, μοιραζόμαστε, συζητάμε και φεύγουμε με περισσότερες γνώσεις και εφόδια. Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου του 2016 ξεκινήσαμε τη χρονιά μας με μία εκδήλωση με όσους μένουν και δουλεύουν στο εξωτερικό, για όσους θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα τώρα. Και είχαμε και σύνδεση με 2 αποφοίτους μας στο εξωτερικό. Η ατζέντα της εκδήλωσης και οι εγγραφές των συμμετεχόντων έγιναν μέσω eventora όπως βλέπετε και εδώ.

Ως ομιλητές μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις εμπειρίες που μοιράστηκαν μαζί μας οι:

Γιάννης Κατσαράκης'95, Μιχάλης Κοσμίδης'78, Χάρης Όψιμος'87, Αλίκη Ποντίκη’08, Σταυριάννα Δημητρίου.

Μας μίλησαν, μέσα από την προσωπική τους εμπειρία, για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν στο εξωτερικό, εργαζόμενοι σε διάφορους τομείς της αγοράς, από τον ιατρικό τομέα, τις επιχειρήσεις, τον χώρο της δημοσιογραφίας - μέχρι το κομμάτι της προσωπικής ζωής και πώς αυτό διαμορφώνεται σύμφωνα με την ηλικία και τις προσδοκίες του καθενός. Είχαμε την τύχη με δύο ομιλητές να κάνουμε σύνδεση - μέσω hangouts - google & skype και να τους δούμε στον 'φυσικό τους χώρο εργασίας'. Την Αλίκη Ποντίκη'08 στα γραφεία της Google στο Δουβλίνο, και τον Μιχάλη Κοσμίδη'78 στο σπίτι του στο Λονδίνο - που ώς δημοσιογράφος και παραγωγός το χρησιμοποιεί τακτικά σαν 'βάση επιχειρήσεων'.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα cocktail και αρκετή κουβέντα πάνω σε αυτά που ακούσαμε. Σας ευχαριστούμε όλους για την ενεργή συμμετοχή σας σε ακόμα μία εκδήλωση του CDO.

Ευχαριστούμε και τον αγαπημένο συναπόφοιτο και συνεργάτη - υπεύθυνο για τα φωτογραφικά μας στιγμιότυπα, Αλέξανδρο Κορομηλά'97.

 


 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: