Δεκέμβριος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Χριστούγεννα 2015

Δεκέμβριος. Ένας μήνας γιορτής, και έντονης κίνησης. Ένας μήνας που κλείνουμε ένα βιβλίο 12 κεφαλαίων και ετοιμαζόμαστε για ένα καινούριο. Στόχος μας είναι να τελειώσει άλλη μία χρονιά, να δούμε τί κάναμε καλά, τί είχε αποτέλεσμα, και τί θα κάναμε διαφορετικά σε επόμενη ευκαιρία. Με χαρά σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στο Χριστουγεννιάτικο Party του ΣΑΚΑ, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30 στη Λέσχη του Συλλόγου.

Επόμενη σελίδα το 2016 - ένα νέο έτος, με πολλές λευκές σελίδες για να τις γεμίσουμε σχέδια, επιτυχίες, όνειρα και δράσεις.
Καλά Χριστούγεννα, πιο δημιουργικά και πιο ειρηνικά για όλους μας! Για κάθε έναν ξεχωριστά ευχόμαστε Υγεία, Αγάπη, Δημιουργία και Ευθύνη για να φτιάξουμε έναν τόπο καλύτερο - και να αρχίσουμε από σήμερα!

Στο Career Development Office, τα ξωτικά των εορτών ασχολούνται με θέσεις εργασίας και matching αποφοίτων με τις ευκαιρίες αυτές και με την εκδήλωσή μας στις 27 Ιανουαρίου 2015, για Working Abroad - Μύθους και Πραγματικότητες στον ΣΑΚΑ.

Το CDO σας προτείνει να κοιτάζετε ενεργά τα social media groups μας για την ανακοίνωση θέσεων (junior & senior level) και προγραμμάτων πρακτικής εργασίας (junior level). Επίσης προτείνουμε να είστε πιο ενεργοί στα social media και να μοιράζεστε ευκαιρίες που θεωρείτε ότι μπορεί να ενδιαφέρουν τους συν-αποφοίτους σας αλλά και νέα της αγοράς για να γίνεται ένας παραγωγικός διάλογος μέσα από τα κοινωνικά μας δίκτυα.

Ειδικά νέα:

Στο Linkedin Group μας - Athens College - Psychico College Alumni Association, όπως και σε όλα τα Linkedin - professional/alumni groups έχει αλλάξει κάτι σημαντικό τις τελευταίες εβδομάδες, που δυσκολεύει αρκετά την δουλειά μας. Η Αναζήτηση μεταξύ μελών - όταν θέλουμε να βρούμε κάποιο μέλος όχι ονομαστικά αλλά με την ιδιότητά του (πχ Project Manager, Engineer, etc) έχει καταργηθεί και μπορούμε μόνο ονομαστικά να ψάξουμε κάποιο μέλος - το οποίο καθιστά αρκετά δύσχρηστο το group μας ως εργαλείο εύρεσης επαγγελματικών κατηγοριών και αντίστοιχων αποφοίτων σε αυτές. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να επανέλθει μπορείτε να στείλετε feedback στο Linkedin (στη σελίδα του group μας, δεξιά κάτω έχει option για feedback)  ή μέσω Help Center να επικοινωνήσετε ότι θέλετε την επαναφορά αυτού του εργαλείου αναζήτησης/search.

You can visit or call@CDO for career coaching, CV building, interview preparation, networking techniques - including LinkedIn use - and market approaching techniques.

 Here is our latest event - celebrating our 3 years of action with ΣΑΚΑ,

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: