Δεκέμβριος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Χριστούγεννα 2015
Δεκέμβριος. Ένας μήνας γιορτής, και έντονης κίνησης. Ένας μήνας που κλείνουμε ένα βιβλίο 12 κεφαλαίων και ετοιμαζόμαστε για ένα καινούριο. Στόχος μας είναι να τελειώσει άλλη μία χρονιά, να δούμε τί κάναμε καλά, τί είχε αποτέλεσμα, και τί θα κάναμε διαφορετικά σε επόμενη ευκαιρία. Με χαρά σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στο Χριστουγεννιάτικο Party του ΣΑΚΑ, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30 στη Λέσχη του Συλλόγου. Καλά Χριστούγεννα, πιο δημιουργικά και πιο ειρηνικά για όλους μας!
Θέσεις Εργασίας
Η Αγορά προσλαμβάνει
Προγράμματα πρακτικής εργασίας για το 2016, και θέσεις εργασίας που τρέχουν αυτή την περίοδο και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε παράλληλα να επικοινωνείτε με το CDO για πιο επίκαιρες ευκαιρίες και νέα της αγοράς.
Εκδηλώσεις
Working Abroad, Τετάρτη 27.01.2016, 7μμ, ΣΑΚΑ
Working Abroad Τα σχέδιά ενός επαγγελματία να μεταβεί στο εξωτερικό για νέες και διαφορετικές ευκαιρίες, κάποιοι μύθοι και αλήθειες γύρω από το τί μπορεί να συναντήσει και πώς μπορεί να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες στην εργασία και στη ζωή του.
Το CDO προτείνει
Ένα βιβλίο, χίλιες εικόνες
Το βιβλίο είναι εμπειρία. Το βιβλίο είναι ταξίδι. Το βιβλίο είναι ανοιχτός ορίζοντας και μικρός θησαυρός! Απολαύστε τα στις διακοπές σας και χαρίστε τα σε φίλους και συγγενείς. Μπείτε μέσα στο πνεύμα τους και ζήστε τη μαγεία τους. Ταξιδέψτε μέσα από τον δικό σας χώρο, ή όποιον άλλον χώρο σας εμπνέει.
Σεμινάρια
Ενεργή Δικτύωση, μία συνεχής πρακτική
Η δικτύωση συχνά γίνεται με σκοπό να βρούμε δουλειά ή πελάτες. Για όσους η δικτύωση είναι εργαλείο ή αντικείμενο δουλειάς, την εφαρμόζουν πιο τακτικά, αλλά κάποιες φορές χωρίς σύστημα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δούμε κάποιες έξυπνες πρακτικές, αλλά και την αξία της συνεχούς δικτύωσης στην πράξη.
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: