Μάρτιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Η Άνοιξη που προσδοκούμε

Η άνοιξη φέτος βιάστηκε να έρθει, μα είναι τόσο ευπρόσδεκτη! Έχουμε φτάσει ήδη στον Μάρτιο και η ημέρα μας είναι μεγαλύτερη. Οι καθημερινές μας συζητήσεις με αποφοίτους μας κρατούν στην επικαιρότητα με τον καλύτερο τρόπο! Και η άνοιξη πάνω απ'όλα συμβολίζει την άνθηση μέσα μας και τις προσδοκίες μας.

Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα - με δύο εκδηλώσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος...

  • Working Abroad – Δουλεύω στο Εξωτερικό, Μύθοι και Πραγματικότητες, τον Ιανουάριο’16, και
  • Networking as a Lifetime Practice, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School τον Φεβρουάριο’16, και την Maria Moragianis, Director of Career and Alumni Office

Το CDO προχωράει στα σχέδιά του για το 1ο Career Day της θητείας του, συνεχίζει να διασυνδέει αποφοίτους και να τους στηρίζει στα βήματά τους για επαγγελματική ανάπτυξη και οδεύει προς την ολοκλήρωση 4 ετών δραστηριότητας.

Η άνοιξη για το γραφείο μας είναι εποχή που δεχόμαστε προτάσεις για πρακτική εργασία και προετοιμάζουμε αποφοίτους μας για να τις διεκδικήσουν με επιτυχία. Είναι συνολικά εποχή προετοιμασίας και εξετάσεων για τελειοφοίτους στο σχολείο, και στο πανεπιστήμιο.

Και επειδή πάντα μας αρέσει να βλέπουμε την μεγαλύτερη εικόνα για να καταλαβαίνουμε αυτά που μας συμβαίνουν καλύτερα αλλά και πιο σφαιρικά, δεν ξεχνάμε ότι διανύουμε την εποχή του ανθρώπου, με τις ευκαιρίες και τις δυσκολίες που αυτό ενέχει. Ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο, με αυτά που πετυχαίνει αλλά και με αυτά που του συμβαίνουν. Ο άνθρωπος βιώνει και δημιουργεί μέσα σε μία εποχή που ο τρόπος που δουλεύουμε και παράγουμε αξία αλλάζει, και το ταλέντο είναι το νέο κεφάλαιο, αυτό που διαφοροποιεί έναν οργανισμό και το μέλλον του. Δείτε εδώ κάποιες γενικές τάσεις που επικρατούν με επίκεντρο τον άνθρωπο, σύμφωνα με παγκόσμιες μελέτες. Κι εδώ θα βρείτε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για ένα διεθνές energy project που έχει δημιουργηθεί για να διερευνηθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν το πώς αισθανόμαστε στη δουλειά - για τη δουλειά μας.

Καλή δύναμη και τύχη για όλους μας για τους ερχόμενους μήνες!

Ξένια Πασχοπούλου'91

Επικεφαλής Career Development Office, ΣΑΚΑ

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: