Μάρτιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Η Άνοιξη που προσδοκούμε
Η άνοιξη φέτος βιάστηκε να έρθει, μα είναι τόσο ευπρόσδεκτη! Έχουμε φτάσει ήδη στον Μάρτιο και η ημέρα μας είναι μεγαλύτερη. Οι καθημερινές μας συζητήσεις με αποφοίτους μας κρατούν στην επικαιρότητα με τον καλύτερο τρόπο! Και η άνοιξη πάνω απ'όλα συμβολίζει την άνθηση μέσα μας και τις προσδοκίες μας.
Εκδηλώσεις
Career Day, 5 Ιουλίου 2016
Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στις δραστηριότητες του CDO, για να φέρουμε τους αποφοίτους μας πιο κοντά σε οργανισμούς και το έργο τους. Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, επισημαίνοντας τον τομέα σπουδών και εργασίας σας, και στέλνοντας το βιογραφικό σας.
Εκδηλώσεις
Personal Branding, at Regus offices
Τεχνικές Αποτελεσματικού Personal Branding θα παρουσιαστούν ειδικά για τους αποφοίτους μας από τη Marketing Lead, στα γραφεία της Regus, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά και τη νέα τάση στους χώρους εργασίας.
Θέσεις Εργασίας
Ανοίγματα της αγοράς
Η αγορά, αν και επιφυλακτική με θέματα προσλήψεων, έχει ανάγκη από ανθρώπους με κινητοποίηση, με ιδέες, με διάθεση για συνεργασία, και ενδιαφέρον να συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.
Το CDO προτείνει
Συνεργασία με το CDO για μαθητεία
Εθελοντική εργασία στο Career Development Office, για οργάνωση επαφών με αποφοίτους και εκδηλώσεων με επαγγελματικό περιεχόμενο. Τρίμηνη συνεργασία με οφέλη και μαθησιακό ορίζοντα.
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: