Απρίλιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Από Πάσχα καλοκαίρι!

Η Πασχαλινή περίοδος μας φέρνει πάντα πιο κοντά στο καλοκαίρι, πόσο μάλλον φέτος που η Μεγάλη Εβδομάδα είναι στο τέλος Απριλίου. Κι αν έχουμε εξετάσεις, αξιολογήσεις, και κλείσιμο του 6μήνου στις επιχειρήσεις, το μυαλό συχνά ταξιδεύει μακρύτερα, και προσπαθεί να προβλέψει, να ονειρευτεί, να σχεδιάσει, να ξεκουραστεί! Βαθιές αναπνοές και παραμένουμε στο σήμερα, στην Άνοιξη, στο τώρα!

Το CDO πήγε θέατρο την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, και είδε την εξαιρετική παράσταση της θεατρικής ομάδας του ΣΑΚΑ, "Καφενείον το Τέρμα'. Εξαιρετικές ερμηνείες, από έναν θίασο κεφάτο, που βγάζει γέλιο και δεν κουράζει ούτε στιγμή τον θεατή. Πολύ συγκινητικό και ιδιαίτερο το αφιέρωμα σε δύο βασικούς συντελεστές της θεατρικής ομάδας που έφυγαν από τη ζωή, τον Βαγγέλη Μητρέλια και την Μαρία Παπαρρηγοπούλου, που προβλήθηκε πριν την παράσταση, και δημιουργήθηκε με τη συμβολή του Μανώλη Καζαμία'75, τιμώντας το έργο αυτών των ανθρώπων. Και του χρόνου με υγεία.

Το CDO πήγε επίσης στο ετήσιο συνέδριο του ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος), HR Forum 2016, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στο οποίο συζητήθηκαν νέες τάσεις στον χώρο του Ανθρώπνου Δυναμικού, και οι δεξιότητες που χρειάζονται για να είναι οι άνθρωποι του χώρου χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.

Πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στον Αθηναϊκό χώρο ακολουθούν - τις παρακολουθούμε και σας ενημερώνουμε. Αν δείτε κι εσείς κάτι που μας αφορά και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας, επικοινωνείτε στα γνωστά μας: e mail και στο τηλέφωνο 210 67 48 844.

Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία και φώτιση.

Ξένια Πασχοπούλου'91

Υπεύθυνη Career Development Office, ΣΑΚΑ

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: