Απρίλιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Από Πάσχα καλοκαίρι!
Η Πασχαλινή περίοδος μας φέρνει πάντα πιο κοντά στο καλοκαίρι, πόσο μάλλον φέτος που η Μεγάλη Εβδομάδα είναι στο τέλος Απριλίου. Κι αν έχουμε εξετάσεις, αξιολογήσεις, και κλείσιμο του 6μήνου στις επιχειρήσεις, το μυαλό συχνά ταξιδεύει μακρύτερα, και προσπαθεί να προβλέψει, να ονειρευτεί, να σχεδιάσει, να ξεκουραστεί! Βαθιές αναπνοές και παραμένουμε στο σήμερα, στην Άνοιξη, στο τώρα!
Θέσεις Εργασίας
Επαγγελματικές ευκαιρίες 2016
Το γραφείο επαγγελματικής ανάπτυξης (CDO) του ΣΑΚΑ είναι καθημερινά σε συνομιλίες και συναντήσεις με αποφοίτους και ευρύτερα ανθρώπους της αγοράς. Ο στόχος μας είναι να μαθαίνουμε τι ανοίγματα υπάρχουν στην αγορά, και να βρίσκουμε τρόπους να σας δια-συνδέουμε με αυτά, υποστηρίζοντας σας.
Το CDO προτείνει
Ευέλικτοι χώροι εργασίας... και συνεργασίας
Προσφορά για τους αποφοίτους μας ή για άτομα που αυτοί θα συστήσουν ο πρώτος μήνας συνεργασίας - απασχόλησης χώρου εργασίας παρέχεται δωρεάν. Δείτε μέσα στο κείμενο αναλυτικότερα για τους χώρους εργασίας που έχουν δημιουργηθεί από τον απόφοιτο Γιάννη Παπαδογιάννη'95.
Σεμινάρια
Linkedin 2016, Σύγχρονες Πρακτικές
Στο Informatics Center, Κτίριο Αλεξάνδρα Μαρτίνου, 2ος όροφος, Αίθουσα MacLab Κολλέγιο Αθηνών - Ψυχικού, Πέμπτη 19 Μαίου 2016, 6μμ. Εισηγήτριες: Μαρία Μωραγιάννη, Ξένια Πασχοπούλου. Εγγραφές απαραίτητες για τη δέσμευση θέσης στο workshop.
Εκδηλώσεις
Η χαλαρή πλευρά του CDO στο College Weekend
Κάθε χρόνο, στα πλαίσια της ημέρας του αποφοίτου - Alumni Day - το CDO φοράει τα αθλητικά του, και χαλαρώνει παίζοντας δημιουργικά και ακονίζοντας χρήσιμες δεξιότητες. Playgym και φέτος - για γονείς και παιδιά μαζί!
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: