Απρίλιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Το CDO προτείνει
 
Ευέλικτοι χώροι εργασίας... και συνεργασίας

Προσφορά για τους αποφοίτους μας ή για άτομα που αυτοί θα συστήσουν ο πρώτος μήνας συνεργασίας - απασχόλησης χώρου εργασίας παρέχεται δωρεάν.
Δείτε παρακάτω αναλυτικότερα για τους χώρους εργασίας που έχουν δημιουργηθεί από τον απόφοιτο Γιάννη Παπαδογιάννη'95.

Από έναν χώρο γραφείων που δεν ήταν πια απαραίτητος για την βασική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, προέκυψε η αρχική ιδέα να δημιουργηθεί κάτι χρήσιμο και ευέλικτο για επαγγελματίες που δεν είχαν τον δικό τους χώρο ή που αντιμετώπιζαν υψηλά πάγια έξοδα για να είναι βιώσιμη η δραστηριότητά τους.

Το CDO επισκέφτηκε τα νέα τους γραφεία στην πλατεία Μαβίλη, έχοντας γνώση και εικόνα από την πρώτη τους κίνηση στον Φάρο Ψυχικού που λειτουργεί από το 2013, και ήδη στεγάζει επαγγελματικά αρκετούς αποφοίτους.

Στην πλατεία Μαβίλη ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο business center του δικτύου της ServicedOffice και του αποφοίτου μας Γιάννη Παπαδογιάννη'95.
Πρόκειται για ενοικίαση εξοπλισμένων γραφείων & θέσεων εργασίας με υπηρεσίες υποστήριξης. Το δεύτερο business center του δικτύου βρίσκεται στην οδό Δορυλαίου 10-12 (παραπλεύρως της Αμερικάνικης πρεσβείας), και ονομάζεται Mavili Business Center. Απευθύνεται κυρίως σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις, startups και οργανισμούς, που επιθυμούν να συνδυάσουν ένα σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον με την ευελιξία και το ανταγωνιστικό κόστος που προσφέρει η λύση του ‘ServicedOffice’.
Περισσότερες πληροφορίες για το Mavili Business Center θα βρείτε εδώ.

Για τους αποφοίτους ή για άτομα που αυτοί θα συστήσουν ο πρώτος μήνας παρέχεται δωρεάν.

Επικοινωνείστε μαζί τους εδώ για να δείτε από κοντά τους χώρους και να συζητήσετε μαζί τους για τις δυνατότητες συνεργασίας.


 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: