Μάϊος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Νέο CDO ΣΑΚΑ Newsletter

Καλωσήρθατε στο νέο μας κανάλι επικοινωνίας. Από αυτό το ‘τεύχος’ του Newsletter μας (Μάϊος’15), θα μας βρίσκετε ηλεκτρονικά και θα μας διαβάζετε σε όλα τα smart mobile devices που διαθέτετε.

Στην καρδιά της άνοιξης, διανύουμε αισίως το δεύτερο τρίμηνο του 2015. Η αγορά, συνεχίζει να αναζητά δεξιότητες και εξειδικευμένο γνωστικό επίπεδο σε νέα κυρίως στελέχη. Παρακάτω θα δούμε και πιο συγκεκριμένα τις ευκαιρίες που μας γνωστοποιούν οργανισμοί αυτή την περίοδο. Εντωμεταξύ προετοιμαζόμαστε για το σεμινάριό μας Linkedin Basics, την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 6μμ στη Λέσχη ΣΑΚΑ (για εγγραφές, λόγω περιορισμένων θέσεων εγγραφείτε εδώ το συντομποτερο δυνατόν), και για το Alumni Day'15.

Πρωτοβουλίες ενίσχυσης της απασχολησιμότητας στη χώρα μας, όπως το Re-generation project από τους Global Shapers – Athens Hub, μας βρίσκουν συμμάχους και υποστηρικτές. Το καλοκαίρι του 2014 συμμετείχαμε ως εθελοντές στην αξιολόγηση ταλέντων που σήμερα εργάζονται και εκπαιδεύονται σε εταιρείες της αγοράς μας. Δείτε τι έγινε την 1η χρονιά του προγράμματος. Προσβλέπουμε και στη φετινή μας συμμετοχή και δράση, καθότι ήδη έληξε το deadline υποβολής των αιτήσεων για το 2015, και προχωράνε οι αξιολογήσεις των ενδιαφερόμενων όπως θα δείτε εδώ.

Επίσης, δείτε και το πρόγραμμα Discover της Vodafone, μία αντίστοιχα δυναμική πρωτοβουλία της εταιρείας να απασχολήσει και να αναπτύξει νέους πτυχιούχους στον χώρο της τεχνολογίας και ευρύτερα.

Θυμηθείτε πως το Career Development Office είναι κοντά στον απόφοιτο, όσον αφορά στην επαγγελματική του ζωή, και οι δράσεις μας διαμορφώνονται πάνω σε αυτόν αποκλειστικά τον άξονα (σεμινάρια, εκδηλώσεις – ομιλίες, ιδιωτικές συναντήσεις).
 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: