Μάϊος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Νέο CDO ΣΑΚΑ Newsletter
Καλωσήρθατε στο νέο μας κανάλι επικοινωνίας. Από αυτό το ‘τεύχος’ του Newsletter μας (Μάϊος’15), θα μας βρίσκετε ηλεκτρονικά και θα μας διαβάζετε σε όλα τα smart mobile devices που διαθέτετε. Μην διστάσετε να συνεργαστείτε μαζί μας, για να είναι και αυτό μας το newsletter αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και συνεργειών, στο πνεύμα του CDO.
Σεμινάρια
Νέο Workshop: Linkedin Basics, Τετάρτη 20 Μαΐου 2015
Θα μιλήσουμε για ένα εξαιρετικά χρήσιμο μέσο κοινωνικής, και κυρίως επαγγελματικής δικτύωσης, που ενδυναμώνει το δίκτυο επαφών μας και εξελίσσεται διαρκώς, με παγκόσμια εμβέλεια και κανόνες που διέπουν τη διεθνή αγορά.
Θέσεις Εργασίας
Επαγγελματικές ευκαιρίες 2015
Ευκαιρίες εργασίας που είναι ενεργές αυτή την περίοδο, και μας αφορούν. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα και να κάνετε αίτηση σε κάποια από τις θέσεις που αναφέρονται εδώ, επικοινωνείτε με το CDO μέσω e mail ή τηλεφωνικώς.
Το CDO προτείνει
Family Business Forum, KPMG
Το Career Development Office σας ενημερώνει για το 1st Family Business Forum που οργανώνει η KPMG. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί 26 Μαΐου 2015, στην Αίγλη Ζαππείου, και αφορά στην οικογενειακή επιχειρηματικότητα.
Εκδηλώσεις
Alumni Day 2015 - το CDO διασκεδάζει οικογενειακά
Μαμάδες και μπαμπάδες σε πολλές και διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά τους! Κινητικές δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας!
Εκδηλώσεις
Εκδήλωση που έχει γίνει: Πήρα πτυχίο. Η επόμενη Μέρα.
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 η 12η εκδήλωση CDO ευρέως κοινού, που αφορούσε κυρίως τους νέους αποφοίτους μας στην φάση ολοκλήρωσης των σπουδών τους και επιλογής επόμενων βημάτων δράσης για το ξεκίνημα της καριέρας τους.
Το CDO προτείνει
Διαβάζω - Μελετώ - Ερευνώ
Έρευνα για την διαφυγή ταλέντου από την Ελληνική αγορά, από την ICAP People Solutions Greece. Young talented Greeks abroad survey 2015.
Το CDO προτείνει
CVfromGreece, συνέντευξη
Μία σημαντική και οργανωμένη ενέργεια για να στηρίξει την εξωστρέφεια των Ελλήνων παγκοσμίως.
Διαβάστε ακόμη
  • 30 Βιβλία που πρέπει να έχει διαβάσει κάθε επαγγελματίας πριν τα 30 του Χρήσιμα βιβλία που πρέπει να έχουμε ξεφυλίσσει ή διαβάσει και συζητήσει αν ο χώρος των επιχειρήσεων μας ενδιαφέρει.
  •  
    Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
    © 2016 Career Development Office Powered by Converge
    DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Career Development Office
    Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
    Σύλλογος Αποφοίτων
    Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
    Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
    Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
    Χορηγός Επικοινωνίας: