Μάϊος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Το CDO προτείνει
 
Family Business Forum, KPMG

To Career Development Office σας παρουσιάζει το νέο συνεδριο που διοργανώνει η KPMG, το 1o Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες, μετόχους και μέλη διοικητικού συμβουλίου και στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων. 

Στο 1st Family Business Forum της KPMG, οι ομιλητές θα αναλύσουν τα «φλέγοντα» ζητήματα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς και τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές επιχειρηματικές τάσεις, όπως τη Διακυβέρνηση (Governance), τον Προγραμματισμό Διαδοχής και Μετάβασης (Succession Planning & Transition) και την Ανάπτυξης (Growth).

Παράλληλα θα παρουσιαστούν τα ευρήματα της παγκόσμιας έρευνας για τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ τέλος θα υπάρξουν και ενότητες πρακτικών εφαρμογών. Μέσα από τρεις θεματικές ενότητες, έμπειρα στελέχη θα μοιραστούν χρήσιμες συμβουλές και θα παρουσιάσουν δοκιμασμένες πρακτικές.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί 26 Μαΐου 2015, στην Αίγλη Ζαππείου.

Η ατζέντα του συνεδρίου αναλυτικότερα. 

Μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.

Ένας τυχερός απόφοιτος θα κερδίσει τη συμμετοχή του μετά από κλήρωση, στέλνοντας ένα απλό μήνυμα με θέμα/subject: KPMG Family Business Forum, αναγράφοντας το έτος αποφοίτησής του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, με το πλήρες όνομά του στο cdo@saka.gr 

 

 

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: