Μάϊος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Εκδηλώσεις
 
Εκδήλωση που έχει γίνει: Πήρα πτυχίο. Η επόμενη Μέρα.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου 2015 η 12η εκδήλωση CDO ευρέως κοινού, που αφορούσε κυρίως τους νέους αποφοίτους μας στην φάση ολοκλήρωσης των σπουδών τους και επιλογής επόμενων βημάτων δράσης για το ξεκίνημα της καριέρας τους. Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε πάνω από 90 αποφοίτους μας, ηλικίας από 20 έως και 65 ετών, με την ιδιότητα του φοιτητή, τελειόφοιτου, νέου εργαζόμενου, γονέα ή συγγενή που έχει να υποστηρίξει και να συμβουλεύσει νέους αυτής της περιόδου.  

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την πληροφόρηση των νέων αποφοίτων μας για θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και μετά. Τι κάνω τελειώνοντας το 1ο μου πτυχίο; Εργάζομαι ή συνεχίζω σπουδές; Παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν κάποια ερεθίσματα για σκέψη και δράσεις, γνωρίσαμε από κοντά ανθρώπους που μας έδωσαν ιδέες και απαντήσεις μαζί με πρακτικές συμβουλές για τα θέματα περαιτέρω σπουδών ή/και εργασίας.

Εξαιρετικές οι ομιλίες των διακεκριμένων επαγγελματιών που ήρθαν να μας δώσουν πρακτικές συμβουλές για τις αιτήσεις μας για μεταπτυχιακές σπουδές, για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού μας με αξιόλογες δράσεις, για τον εθελοντισμό σαν πρακτική, για την επαγγελματική μας αναζήτηση κατά τη διάρκεια των σπουδών, για το τί σημαίνει να κάνεις αίτηση για ΜΒΑ και τί χρειάζεται να ξέρεις γι αυτό, μεταξύ άλλων. Οι ομιλητές μας: Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ.Κωσταντίνος Μουντάκης, Κα Νέλη Παπαδοπούλου - ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Παιδείας. Κατερίνα Φέγγαρου, British Council. Νίκος Τουρίδης, Fulbright. Στέφανος Κασσελάκης'05, CV from Greece. Δέσποινα Ζύμνη'02 PhD MIT. Νικηφόρος Παναγής'07 MJuris. Φοίβος Σκούρος'08 MEng. Λέανδρος Κοντογούρης'91 Insead MBA. Σπύρος Μυλωνάς'97 Regeneration 2015. Μάρθα Μυλωνά, GPMA, DDB Group. Εμμανουέλλα Μουσαμά'92 PRAKSIS MKO. Μαρία Χριστίνα Τσεμάνη'96, Vodafone.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά των ομιλητών μας σε εμπειρία και γνώση, και για την ένθερμη συμμετοχή σας και σε αυτή την εκδήλωση. #cdoptyhio #cdoskills.

Δείτε εδώ τις παρουσιάσεις των ομιλητών μας.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση και την ατζέντα των ομιλιών.

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε και τα video από όλες τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης- σε link που θα αναρτήσουμε στα social media groups του CDO, και στο επόμενο Newsletter μας.

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: