Μάϊος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Το CDO προτείνει
 
Διαβάζω - Μελετώ - Ερευνώ

Το CDO σας ενημερώνει για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έρευνα που διεξάγεται αυτή την περίοδο.

Η ICAP People Solutions Greece διερευνά μέσω ερωτηματολογίου τους λόγους για τους οποίους παρατηρείται στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, το φαινόμενο της μετανάστευσης μυαλών (braindrain) , καθώς και τους παράγοντες που θα συντελούσαν στην επιστροφή τους στην Ελλάδα (braingain). Η συμπλήρωση των ερωτήσεων διαρκεί περίπου 7λεπτά και η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι πολύ σημαντική προκειμένου να εξαχθούν ουσιαστικά και χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο πρώτο Human Capital Summit της ICAP με θέμα Talent Management: from drain to gain! που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 4 Ιουνίου 2015.

Όσοι συμπληρώσουν την έρευνα, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν αντίγραφο των βασικών αποτελεσμάτων, μετά την παρουσίασή τους στο συνέδριο της 4ης Ιουνίου, αρκεί να έχουν δηλώσει ένα e mail τους στα στοιχεία που τους ζητούνται από την έρευνα.

Μπείτε εδώ για να συμμετέχετε στην έρευνα.

Προσφορά της ICAP People Solutions Greece στους αποφοίτους: 4 απόφοιτοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο Human Capital Summit της 4ης Ιουνίου 2015 χωρίς κόστος, με την προϋπόθεση να είναι εκτός αγοράς (άνεργοι), και να στείλουν το πλήρες όνομά τους και το έτος αποφοίτησής τους μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο cdo@saka.gr.

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: