Μάϊος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Το CDO προτείνει
 
CVfromGreece, συνέντευξη

Στη Λέσχη ΣΑΚΑ είχαμε την τύχη να φιλοξενήσουμε τους συναποφοίτους μας Στέφανο Κασσελάκη'05 (ιδρυτή cvfromgreece) και Άκη Αγγελή'05 (ενεργό μέλος ομάδας cvfromgreece), και να συζητήσουμε για την πρόοδο της πολύτιμης ενέργειας που ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και αναπτύσσεται δυναμικά για να υποστηρίξει ενεργά τους Έλληνες που βρίσκονται στη χώρα μας αλλά και διεθνώς και που επιθυμούν να σπουδάσουν ή να δουλέψουν στο εξωτερικό, με ουσιαστικό και στοχευμένο mentoring παγκόσμιας εμβέλειας.

Το cvfromgreece προέκυψε από τον Στέφανο και την άτυπη υποστήριξη που παρείχε για χρόνια σε φίλους, γνωστούς και συναπόφοιτους που επιθυμούσαν να πάνε στις ΗΠΑ για σπουδές ή εργασία. Αποφάσισε αυτή την υποστήριξη να την οργανώσει, και να τη δέσει με ουσιαστική προσφορά όχι μόνο στους Έλληνες μεμονωμένα, αλλά και στη χώρα του, στο έθνος που αγαπά και θέλει να το υποστηρίξει ουσιαστικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει. Με απλές κουβέντες το cvfromgreece είναι μία πλατφόρμα στην οποία μπορούμε να βρούμε μέντορα σύμφωνα με την ακαδημαϊκή ή επαγγελματική μας ιδιότητα, και τη χώρα στην οποία θέλουμε να πάμε. Πριν λάβουμε τις συμβουλές του μέντορα που θα ταιριάξει με τις επιθυμίες μας καλούμαστε να προσφέρουμε εθελοντική εργασία σε έναν Μή Κυβερνητικό Οργανισμό που είναι δραστήριος στη χώρα μας ή να κάνουμε μία χρηματική δωρεά αντίστοιχα σε αυτόν τον οργανισμό.

Το mentoring και η εθελοντική εργασία παντρεύονται παραγωγικά με την έμπνευση και το πάθος που διακρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη'05 σε ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στη ζωή του.

Αξίζει πραγματικά να το δείτε, να αξιοποιήσετε την υπηρεσία που προσφέρει και ζητάει από εσάς, αλλά ακόμα και να το χρηματοδοτήσετε για να συνεχίσει το έργο του.

 

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: