Μάιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια |
Editorial
 
Η ημέρα του αποφοίτου, 15 Μαΐου 2016

Μία ιδιαίτερη ημέρα που ο απόφοιτος έρχεται με την οικογένειά του, να δει φίλους - συμμαθητές και να κυκλοφορήσει στον χώρο του σχολείου του. Μία ημέρα γιορτής, πλούσια σε δραστηριότητες και κέφι! Φέτος αυτή η ημέρα συνδυάστηκε με μία εξίσου ιδιαίτερη ημέρα για το σχολείο μας, την Κολλεγιάδα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα College Weekend γεμάτο αθλητική ενέργεια, περιήγηση στους χώρους του σχολείου μας και τους νέους χώρους που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο campus, γνωστικά ταξίδια, μουσική, ζωγραφική, βιωματικά σεμινάρια, δημιουργική απασχόληση, barbeque, και πολλά δώρα! Η ημέρα του αποφοίτου, από τότε που πρωτοξεκίνησε μέχρι και σήμερα, είναι μία υπέροχη ευκαιρία συνάντησης και διά-δρασης με φίλους - συμμαθητές - συν αποφοίτους σε έναν χώρο που έχουμε ζήσει τόσα πολλά και συνεχίζει να μας αγγίζει νοσταλγικά, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Το CDO μέσα στα πλαίσια της ημέρας του αποφοίτου, όπως κάθε χρονιά, οργάνωσε μία διαδραστική εμπειρία για παιδιά και γονείς με στόχο τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσχολικής ηλικίας και την διάδραση με τους γονείς που κατάφεραν να συνομιλήσουν με τους συν αποφοίτους τους σε ένα πιο χαλαρό και εύφορο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τον συν απόφοιτό μας Δημήτρη Μπρέζα'91 και την ομάδα ειδικών του από το Playgym που μας πρόσφεραν την εμπειρία και το κέφι τους σε αυτή τη δημιουργική δραστηριότητα, αλλά και πολλούς λαχνούς για να παρακολουθήσουμε τις κινητικές δραστηριότητες που διενεργούν μέσα στη χρονιά στον υπέροχο χώρο τους, και ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου με υγεία, δύναμη και θέληση!

Ξένια Πασχοπούλου'91

Επικεφαλής Career Development Office, ΣΑΚΑ

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: