Μάιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια |
Editorial
 
Η ημέρα του αποφοίτου, 15 Μαΐου 2016
Μία ιδιαίτερη ημέρα που ο απόφοιτος έρχεται με την οικογένειά του, να δει φίλους - συμμαθητές και να κυκλοφορήσει στον χώρο του σχολείου του. Μία ημέρα γιορτής, πλούσια σε δραστηριότητες και κέφι! Φέτος αυτή η ημέρα συνδυάστηκε με μία εξίσου ιδιαίτερη ημέρα για το σχολείο μας, την Κολλεγιάδα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα College Weekend γεμάτο αθλητική ενέργεια, περιήγηση στους χώρους του σχολείου μας και τους νέους χώρους που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο campus, γνωστικά ταξίδια, μουσική, ζωγραφική, βιωματικά σεμινάρια, δημιουργική απασχόληση, barbeque, και πολλά δώρα! Η ημέρα του αποφοίτου, από τότε που πρωτοξεκίνησε μέχρι και σήμερα, είναι μία υπέροχη ευκαιρία συνάντησης και διά-δρασης με φίλους - συμμαθητές - συν αποφοίτους σε έναν χώρο που έχουμε ζήσει τόσα πολλά και συνεχίζει να μας αγγίζει νοσταλγικά, όσα χρόνια κι αν περάσουν!
Εκδηλώσεις
Ασφάλιση Στελεχών Διοίκησης
O ΣΑΚΑ και το CDO σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία AIG και την Globalnet Insurance Brokers σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα την Ασφάλιση Στελεχών Διοίκησης. Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, 7.30μμ στη Λέσχη ΣΑΚΑ.
Θέσεις Εργασίας
Επαγγελματικές ευκαιρίες σήμερα
Όπως κάθε μήνα, ανακοινώνουμε κάποιες θέσεις - ευκαιρίες εργασίας που μας γνωστοποιούνται. Υποψήφιοι εργοδότες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν πρακτική εργασία σε αποφοίτους μας για το καλοκαίρι παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας!
Εκδηλώσεις
Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου, 8 Ιουνίου 2016, 7μμ ΣΑΚΑ
Στα πλαίσια της δραστηριότητας του οργανισμού Safe Water Sports, που έχει δημιουργηθεί για την προστασία και ασφάλειά μας στο νερό, δημιουργήθηκε ένα παιδικό παραμύθι. Η παρουσίασή του θα γίνει με πρωτότυπο τρόπο, από τον συγγραφέα, τη δασκάλα μας Δέσποινα Σουγιούλ και παιδιά του Δημοτικού.
Σεμινάρια
Linkedin 2016, Συμπεράσματα
Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, έγινε ένα ακόμα workshop για την έξυπνη χρήση του LinkedIn και την καλύτερη αξιοποίησή του για την επαγγελματική μας ανάπτυξη. Κύρια ομιλήτρια ήταν η Μαρία Μωραγιάνη, Επικεφαλής του Career & Alumni office στο ALBA Graduate Business School.
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: