Μάιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια |
Εκδηλώσεις
 
Παρουσίαση Παιδικού Βιβλίου, 8 Ιουνίου 2016, 7μμ ΣΑΚΑ

Στα πλαίσια της δραστηριότητας του οργανισμού Safe Water Sports, που έχει δημιουργηθεί για την προστασία και ασφάλειά μας στο νερό, δημιουργήθηκε ένα παιδικό παραμύθι. Η παρουσίασή του θα γίνει με πρωτότυπο τρόπο, από τον συγγραφέα, τη δασκάλα μας Δέσποινα Σουγιούλ και παιδιά του Δημοτικού του Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού.

Ο Χταπόδιος Σέιφ και οι Τρεις Θαλασσοφύλακες, ένα παιδικό παραμύθι γραμμένο με θαλασσινό μελάνι και με πολλά διδάγματα για τη ζωή μας ως φύλακες των πιο πολύτιμων θησαυρών της ζωής μας - των παιδιών μας και των ονείρων μας. Ας αφεθούμε στο παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και το ταξίδι μας θα είναι ασφαλές!

Το νέο παιδικό βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΑΤΑΚΗ - PATAKIS PUBLICATIONS με τίτλο «Ο Χταπόδιος Σέιφ και οι τρεις Θαλασσοφύλακες» θα παρουσιαστεί στον ΣΑΚΑ, την Τετάρτη 8/06/2016, στις 7μμ., στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο οργανισμός Safe Water Sports.

Σας περιμένουμε όλους, όχι για μια συνηθισμένη ανάγνωση ενός παραμυθιού, αλλά μέσα από μια πρωτότυπη παρουσίαση των ίδιων των παιδιών, να ξεδιπλώσουμε μαζί τα όνειρά τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: