Μάιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια |
Σεμινάρια
 
Linkedin 2016, Συμπεράσματα

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, έγινε ένα ακόμα workshop για την έξυπνη χρήση του LinkedIn και την καλύτερη αξιοποίησή του για την επαγγελματική μας ανάπτυξη. Κύρια ομιλήτρια ήταν η Μαρία Μωραγιάνη, Επικεφαλής του Career & Alumni Office στο ALBA Graduate Business School.

Για άλλη μία χρονιά, στηρίζοντας τους αποφοίτους μας στην επαγγελματική τους ανάπτυξη, διοργανώσαμε αυτό το workshop για την έξυπνη χρήση του Linkedin, και φέτος είχαμε τη χαρά να έχουμε ομιλήτρια μία επαγγελματία στον χώρο του headhunting, του networking και του Alumni & Career development, με βαθιά γνώση στο αντικείμενο, και πολλά παραδείγματα να μοιραστεί μαζί μας, όπως αναφέρουμε και παραπάνω.

Με αφορμή αυτό το workshop, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του κάναμε μία μικρή έρευνα ανάμεσα σε στελέχη που είναι ενεργά στο LinkedIn και το χρησιμοποιούν ως εργαλείο δουλειάς και αναλύσαμε τις απαντήσεις τους με σκοπό να δώσουμε ένα πρώτο insight στους συμμετέχοντες του workshop για το πως το χρησιμοποιούν άνθρωποι που θα δουν και το δικό τους προφίλ ή ενδεχομένως θα συνεργαστούν μαζί τους επαγγελματικά. Το executive summary report που προέκυψε από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων βρίσκεται εδώ.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή όλων σας και ευχόμαστε να είναι κάθε workshop που κάνουμε εξίσου παραγωγικό και γόνιμο.

 

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: