Ιούνιος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Το καλοκαίρι έρχεται μαζί με δράσεις και ευκαιρίες
Το CDO αγαπάει το καλοκαίρι, γιατί ανασυντάσσεται, προγραμματίζει και οργανώνει τη νέα σαιζόν με κέφι. Μαζί με τη σχολική χρονιά 2014-2015 που ολοκληρώνεται μέσα στον Ιούνιο, ολοκληρώνεται και ένας κύκλος εργασίας του Career Development Office.
Θέσεις Εργασίας
Η EY (Ernst&Young) Greece προσλαμβάνει
Η EY Greece, μία εταιρία που βοηθά ενεργά να χτιστεί ένας καλύτερος επαγγελματικός κόσμος, αναζητά νέους επαγγελματίες που διακρίνονται από αναλυτική σκέψη, ομαδικότητα, άνεση επικοινωνίας, ευελιξία, οργανωτική ικανότητα και πάνω απ’ όλα διάθεση για μάθηση και ανάπτυξη μαζί με την εταιρεία.
Σεμινάρια
Κύκλος Επαγγελματικής Ανάπτυξης 2015-2016
Ολοκληρώνοντας έναν 3ετή κύκλο σεμιναρίων επαγγελματικής ανάπτυξης, κάνουμε μία ανασκόπηση σε αυτά που έγιναν, και σε αυτά που θέλουμε να αναπτύξουμε για το μέλλον. Κρατάμε ως βασικό στοιχείο την αναγκαιότητα ανάπτυξης των δεξιοτήτων μας για την επαγγελματική μας βιωσιμότητα.
Το CDO προτείνει
Capital Link CSR in Greece, Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Ο ΣΑΚΑ για άλλη μία χρονιά στηρίζει το Capital Link CSR in Greece, στο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Κοινωνία», την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στο ξενοδοχείο Hilton.
Σεμινάρια
LinkedIn Basics
Σεμινάριο που έγινε στις 20 Μαΐου του 2015 στον ΣΑΚΑ, με σκοπό να μοιραστούμε τα βασικά βήματα βέλτιστης χρήσης ενός πολύ χρήσιμου εργαλείου κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης, που πρέπει να αξιοποιούμε συστηματικά - όχι μόνο όταν αναζητούμε εργασία.
Θέσεις Εργασίας
Η αγορά αναζητά νέους με δεξιότητες
Ευκαιρίες καριέρας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Οι απόφοιτοι που έρχονται σε επαφή μαζί μας γνωρίζουν καλά την αγωνία μας να βρούμε βιογραφικά για θέσεις που μας ανακοινώνουν οργανισμοί με πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, αλλά συχνά με πολύ εξειδικευμένες ανάγκες.
Εκδηλώσεις
Διαδραστικό παιχνίδι στο Alumni Day15
Το Career Development Office και στο φετινό Alumni Day15 διασκέδασε διαδραστικά, σε ένα πρωτότυπο κινητικό πρόγραμμα για γονείς και παιδιά μαζί. Ο ήλιος της ημέρας, οι ιδέες των ανθρώπων της Playgym, και η διάθεση όλων μας χρωμάτισε δυναμικά και τη φετινή Ημέρα των Αποφοίτων.
Εκδηλώσεις
Καλοκαιρινά Αναγνώσματα
Ένας τρόπος να ξεφύγεις, χωρίς ακόμα να έχεις φύγει ουσιαστικά από την πόλη σου, και να νιώσεις πως το καλοκαιράκι ήρθε για τα καλά είναι να πιάσεις ένα βιβλίο ή την ταμπλέτα στα χέρια σου και να ξεφυλλίσεις κάτι που έχεις επιλέξει, διαβάσει παλαιότερα και θες να ξαναδεις, ή έχεις ακούσει πως είναι καλό!
Διαβάστε ακόμη
  • Καλοκαιρινές διακοπές, για πάντα! Πώς να χαρακτηρίσει κανείς ένα κείμενο που εμπνέεται από το καλοκαιράκι που έρχεται; Χαλαρογράφημα;
  •  
    Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
    © 2016 Career Development Office Powered by Converge
    DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Career Development Office
    Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
    Σύλλογος Αποφοίτων
    Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
    Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
    Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
    Χορηγός Επικοινωνίας: