Ιούνιος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Θέσεις Εργασίας
 
Η EY (Ernst&Young) Greece προσλαμβάνει

Η EY διαχωρίζει τις ευκαιρίες καριέρας που δημιουργούνται σε:

Και στο πεδίο job search ανακοινώνει όλες τις θέσεις που είναι ανοιχτές, πάλι σύμφωνα με τον παραπάνω διαχωρισμό.

Αυτή την περίοδο και πιο εντατικά αναζητούνται οι παρακάτω ειδικότητες:

IT Advisor in Insurance Sector. IT Advisory. Information Security Advisor. IT Senior Advisor in Integration. IT Advisory Services Advisor/Senior Advisor - Enterprise Intelligence. Experienced Professional in Credit Risk Modelling. Experienced Professional in Market Risk. (Job descriptions can be provided by CDO upon demand to those interested).

Η EY παρέχει ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στους τομείς Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, Επιχειρηματικού κινδύνου, Τεχνολογίας και Ασφάλειας, Χρηματοοικονομικών και Φορολογικών υπηρεσιών. Ακόμη, επαγγελματικές ευκαιρίες προσφέρονται στα τμήματα της Οικονομικής Διεύθυνσης, Μηχανογράφησης, Ανθρώπινων Πόρων και Μάρκετινγκ.

Η εταιρεία επιζητά τους νέους επαγγελματίες που διακρίνονται από αναλυτική σκέψη, ομαδικότητα, άνεση επικοινωνίας, ευελιξία, οργανωτική ικανότητα και πάνω απ’ όλα διάθεση για μάθηση και ανάπτυξη μαζί με την εταιρεία. Ο νέος επαγγελματίας της EY, συνεργαζόμενος με ικανά και έμπειρα στελέχη, θα καλλιεργήσει και θα αναπτύξει τις γνώσεις και ικανότητές του, που θα τον βοηθήσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική εξέλιξη.

Το Career Development Office, ΣΑΚΑ, επιθυμώντας να στηρίξει την επαγγελματική ανάπτυξη των αποφοίτων, και να διασυνδέσει ενεργά τους αποφοίτους με την αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας, ενθαρρύνει και στηρίζει το ενδιαφέρον σας να συνδεθείτε με την εταιρεία και βρίσκεται κοντά σας σε όλα τα στάδια αξιολόγησης και επιλογής σας. Τα στοιχεία επικοινωνίας με το CDO βρίσκονται στο κάτω μέρος του Newsletter.

 

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: