Ιούνιος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Σεμινάρια
 
Κύκλος Επαγγελματικής Ανάπτυξης 2015-2016

Το Career Development Office ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο του 2012, είχε και έχει σαν πρωταρχικό του στόχο να διασυνδέει ενεργά τον απόφοιτο με την αγορά εργασίας. Αυτός ο στόχος για να επιτευχθεί, εκτός από ευκαιρίες για εργασία που γνωστοποιούνται στον απόφοιτο, ενέχει και μεγάλο κομμάτι στήριξης του αποφοίτου σε θέματα επαγγελματικής ανάπτυξής του, σε μία αγορά που αλλάζει δυναμικά, και στην οποία οφείλει να αναπροσαρμόσει τη στρατηγική προσέγγισης ευκαιριών. Με αυτή την αφορμή, αναπτύχθηκε ο Κύκλος Επαγγελματικής Ανάπτυξης, με σεμινάρια για το πώς Χτίζουμε το Βιογραφικό μας, πώς Προσεγγίζουμε την Αγορά, πώς Προετοιμαζόμαστε για συνέντευξη, πώς Δικτυωνόμαστε Αποτελεσματικά (σε συνεργασία με το ALBA και τη Μαρία Μωραγιάννη, Director of Career & Alumni Office), και πώς αξιοποιούμε εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το LinkedIn για την επαγγελματική και κοινωνική μας δικτύωση.

Σε αυτά τα σεμινάρια, μέσα στη διάρκεια των 33 μηνών λειτουργίας του Career Development Office, είχαμε τη χαρά να βλέπουμε νέους και εμπειρότερους αποφοίτους, ένα μίγμα εμπειρίας και δυναμικής πολύτιμο για τη δημιουργική ανταλλαγή και αποτύπωση πολύτιμων στοιχείων που πιστεύουμε πως είναι απαραίτητα πλέον εφόδια για την επιτυχή επαγγελματική μας ανάπτυξη.

Για το έτος 2015 - 2016 θα επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε μία σειρά videos με career tips, επάνω στις ενότητες που δουλεύουμε μέχρι σήμερα και τα οποία πιστεύουμε πως θα είναι χρήσιμα και αξιοποιήσιμα από όλους τους αποφοίτους μας, είτε βρίσκονται στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Μείνετε συντονισμένοι με το CDO για την επαγγελματική ανάπτυξη και επιμόρφωση που χρειάζεται για να είμαστε πάντα μέσα στην αγορά.

 

 

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: