Ιούνιος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Εκδηλώσεις
 
Διαδραστικό παιχνίδι στο Alumni Day15

Σε συνεργασία με το Playgym και τον Δημήτρη Μπρέζα '91, το CDO συμμετείχε και φέτος ενεργά στην κορυφαία εκδήλωση των αποφοίτων. Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, και παρά τις καιρικές προβλέψεις που ήθελαν την ημέρα βροχερή, οι αποφοιτοι γέμισαν με κέφι το προαύλιο του ΣΑΚΑ και το ισόγειο του Μπενακείου. Όλη η ημέρα ήταν ηλιόλουστη με δροσερό αέρα, και έκανε την παραμονή μας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους ιδιαίτερα ευχάριστη. Κατά τις 12.30 ξεκίνησε το πρόγραμμα της Playgym με έμπειρους παιδαγωγούς που διευκόλυναν γονείς και παιδιά να αναμειχθούν σε κινητικές δράσεις.Τα παιδιά για άλλη μία φορά άνοιξαν τον δρόμο, με την ενεργητικότητα και την ευρηματικότητά τους, κι εμείς οι γονείς ακολουθήσαμε με διάθεση τις προτροπές τους!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το κινητικό πρόγραμμα και ευχόμαστε να σας έχουμε και του χρόνου ενεργά κοντά μας.

Εδώ θα δείτε και το newsletter του Playgym στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε για να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές του και να παίρνετε τα δροσερά του νέα απευθείας.

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: