Ιούνιος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Θέσεις Εργασίας
 
Η αγορά αναζητά νέους με δεξιότητες

Ένα γνωστό παράδοξο της αγοράς εργασίας είναι οι δύο παράλληλοι κόσμοι, των οργανισμών και των δυνητικών υποψηφίων, που αναζητούν διαφορετικά πράγματα και συχνά αυτά δεν συμπίπτουν. Αυτό το αντιμετωπίζουμε πολύ έντονα εμείς ως career office, γιατί συχνά οι θέσεις που μας ανακοινώνουν οι οργανισμοί, τοπικά ή διεθνώς, δεν έχουν σημεία επαφής με τα βιογραφικά που διαθέτουμε, ή με τους ανθρώπους που έχουμε δει. Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε, κι εκεί είναι και η διαφορά του έργου ενός γραφείου διασύνδεσης (career office) από μία απλή ανακοίνωση/αναγγελία θέσης, είναι να συνδέουμε ανθρώπους, και δεξιότητες με τις ευκαιρίες που μας γνωστοποιούνται - κάτι που ξεπερνά το επίπεδο του βιογραφικού.

Αυτή την περίοδο, νέοι οργανισμοί και start ups, αλλά και πιο αναγνωρισμένοι, μεγάλοι οργανισμοί, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο αναζητούν τα ακόλουθα:

Αυτό το άρθρο είναι ήδη περιοριστικό, για τον απλούστατο λόγο ότι ευκαιρίες υπάρχουν πολύ περισσότερες, αρκεί να τις αναζητήσουμε και να τις διεκδικήσουμε. Αν γνωρίζετε για κάποια θέση/κάποιον οργανισμό που αναζητά και θέλετε να το μοιραστείτε, αξιοποιήστε τα groups μας στο Facebook (ΣΑΚΑ CDO), και στο Linkedin (Athens College - Psychico College Alumni Association) ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο cdo@saka.gr.

Ευχαριστούμε.

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: