Σεπτέμβριος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Το φθινόπωρο ήρθε
Σεπτέμβριος - μικρή πρωτοχρονιά. Μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι, ήρθε ο μήνας των αποφάσεων και των πράξεων. Μαζί με τα σχολεία που αρχίζουν, ξεκινάμε να κάνουμε σχέδια και να βάζουμε στόχους για το διάστημα που απομένει ως το τέλος της χρονιάς.
Θέσεις Εργασίας
Επαγγελματικές ευκαιρίες 2015-2016
Οι ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να τις αναζητούμε ενεργά. Αριθμητικά είναι σαφώς λιγότερες στη χώρα μας από το 2010 και μετά, αλλά ακόμα και σε οργανισμούς που απολύουν υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον που οφείλουμε να διερευνούμε περαιτέρω.
Εκδηλώσεις
Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, 7.30μμ Λέσχη ΣΑΚΑ
3χρόνια CDO. 3χρόνια δραστηριότητας γεμάτα επαγγελματικά θέματα και ευκαιρίες. 3χρόνια μέσα σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας. 3χρόνια με προκλήσεις και επιτυχίες. 3χρόνια με Δύναμη Δικτύωση Δράση
Το CDO προτείνει
Η πληροφορία όπως την θέλουμε
Το CDO μαθαίνει και σας ενημερώνει. Η ReportBrain κάνει επεξεργασία της πληθώρας πληροφοριών που είναι διαθέσιμες ανά τον κόσμο, και τις μετατρέπει σε χρήσιμες αναφορές/reports με πεδία που ορίζουμε ως σημαντικά για εμάς. Το CDO ήδη κάνει χρήση της δοκιμαστικής περιόδου που προσφέρει η εταιρεία.
Το CDO προτείνει
Επαγγελματικά αναγνώσματα
Το CDO - με κίνητρο το ενδιαφέρον πολλών αποφοίτων - αναζήτησε και βρήκε βιβλίο με εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα numerical και cognitive assessments που χρησιμοποιούν πολλοί οργανισμοί ως εργαλείο αξιολόγησης υποψηφίων για πρόσληψη.
Διαβάστε ακόμη
  • Δραστηριότητα 2015-2016 Οι δραστηριότητά μας για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2015 - Αυγούστου 2016 θα εμπεριέχει τον εορτασμό των 3 ετών δράσης του γραφείου μας, 2 τουλάχιστον μεγάλες εκδηλώσεις γνώσης, τη συμμετοχή μας στην Ημέρα του Αποφοίτου (Alumni Day) και πολλές κατ ιδίαν συναντήσεις με γνώμονα πάντα την επαγγελματική ανάπτυξη των αποφοίτων.
  •  
    Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
    © 2016 Career Development Office Powered by Converge
    DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Career Development Office
    Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
    Σύλλογος Αποφοίτων
    Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
    Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
    Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
    Χορηγός Επικοινωνίας: