Σεπτέμβριος 2015
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Σεμινάρια | Εκδηλώσεις | Το CDO προτείνει |
Θέσεις Εργασίας
 
Επαγγελματικές ευκαιρίες 2015-2016

Οι ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να τις αναζητούμε ενεργά. Αριθμητικά είναι σαφώς λιγότερες στη χώρα μας από το 2010 και μετά, αλλά ακόμα και σε οργανισμούς που απολύουν υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον που οφείλουμε να διερευνούμε περαιτέρω.

Ο παραδοσιακός τρόπος εύρεσης εργασίας: βλέπω αγγελία, στέλνω βιογραφικό, με καλούν για συνέντευξη, παίρνω τη δουλειά έχει αντικατασταθεί με την ανάγκη για πολύ πιο ενεργή προσπάθεια από την πλευρά των υποψηφίων για διασύνδεση με την αγορά, μέσω διαπροσωπικών επαφών, δικτύωσης, κοινωνικών μέσων επικοινωνίας, εθελοντικής δραστηριοποιήσης, και το χτίστιμο του personal brand - τη δημιουργια μίας προσωπικής ταυτότητας που θα προσελκύσει την κατάλληλη ανταπόκριση από τους οργανισμούς - στόχο που έχουμε θέσει, από την αγορά που εμείς έχουμε ορίσει ώς ενδιαφέρουσα.

Στο γραφείο μας, καθημερινά, προκύπτουν συζητήσεις - τηλεφωνικές και από κοντά που οδηγούν σε ευκαιρίες. Αυτές οι ευκαιρίες σήμερα είναι επιτακτικές σε χρόνους, και μπορεί συχνά να μην σκεφτόμαστε όλους όσους έχει τύχει να δούμε ή να έχουμε λάβει το βιογραφικό τους. Σας προτρέπουμε επομένως να ενημερώνεστε τακτικά μέσω των social media pages & groups που διατηρούμε ως Career Development Office, και να διατηρούμε μία επαφή και για θέσεις που συχνά οι εργοδότες δεν επιθυμούν να εμφανίζονται σε κάποια δημοσίευση, και άρα δεν κοινοποιούνται. Εκτός από θέσεις εργασίας για τις οποίες καλούμαστε να συνδέσουμε αποφοίτους με ευκαιρίες, προκύπτουν και ανάγκες διασύνδεσης αποφοίτων για ανάπτυξη εργασιών τους. Ένας απόφοιτος που είναι ενεργά κοντά μας σπάνια θα χάσει κάποια ευκαιρία που τον αφορά.

Tip of the day: Η δικτύωση είναι ευρεία δραστηριότητα και διαχρονική. Η δικτύωση μας αφορά όλους, και είναι για όλες τις στιγμές της επαγγελματικής μας δράσης - όχι μόνο για την περίοδο που αναζητούμε εργασία.

Παρακάτω παραθέτουμε τις ευκαιρίες που μας έχουν γνωστοποιηθεί αυτή την περίοδο και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για περισσότερη πληροφόρηση ή στήριξή σας στην προετοιμασία για να διεκδικήσετε αυτές τις ευκαιρίες ενεργά.

* Computer science graduates for graduate trainee programmes and full time assignments in a big manufacturing group of companies in Greece (0-2 years of work experience). Call for immediate action through our office - see contact details below.

Digital Marketing Director , Pollfish (in New York but also in other locations, based on the right candidate). #workabroad

* Hotel Manager, Thermai Syllai (full time assignment)

* HR Trainee at Teleperformance Hellas. Call for immediate action through our office - see contact details below

* Experienced Tester and Java Developer, through Trenkwalder and Greg Mitsacopoulos'76. #workabroad

* IT positions based in Greece or abroad through BDM Management and Dimitris Kontogiannis'91. #workabroad #workinGreece

 Άλλες θέσεις που μπορεί να μην εμφανίζονται εδώ, ανακοινώνονται μέσω των social media groups/pages που διαθέτει το CDO. Αν κάποια θέση από αυτές που βλέπετε δεν σας αφορά, σκεφτείτε να τη μοιραστείτε με συναποφοίτους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται - να ταιριάζουν με το ρόλο, ή με το group της χρονιάς αποφοίτησής σας που μπορεί να έχετε δημιουργήσει στο facebook. Share & win-win!

CDO contact details:

210 67 48 844, cdo@saka.gr 

 

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: