Ιούλιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Βαθύ καλοκαίρι με έντονα χρώματα
Τα καλοκαίρια μας των τελευταίων χρόνων έχουν αποκτήσει άλλο νόημα, άλλο χρώμα και άλλη γεύση! Το απρόσμενο και η αλλαγή έχουν γίνει ένα με την ζωή μας. Και πάνω στη στιγμή που η Ελλάδα, σαν χώρα, σαν σώμα και μυαλό πάει να ηρεμήσει, να κολυμπήσει με το καλοκαιράκι που έρχεται, να βρει άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητά της, συμβαίνουν τόσα μέσα και γύρω της που δεν μπορεί να ησυχάσει! Η ανθεκτικότητα, η υπομονή, η επιμονή και ο δυναμισμός είναι δεξιότητες που δοκιμάζονται, σφυρηλατούνται και αναπτύσσονται μέσα σε αυτή την περίοδο. Τελικά, μήπως κερδίζουμε και μέσα από αυτές τις δοκιμασίες;
Εκδηλώσεις
4 χρόνια CDO
MARK YOUR CALENDARS - Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016. Το CDO κλείνει 4 χρόνια δραστηριότητας και γιορτάζει μαζί σας! 4 χρόνια δημιουργίας και διασύνδεσης! 4 χρόνια επαγγελματικής ανάπτυξης!
Σεμινάρια
Καλοκαιρινές εξορμήσεις με ασφάλεια
Η ασφάλεια στο νερό είναι πρωταρχική, και αυτή την εποχή είναι πολύ σημαντικό να το τονίζουμε και να προσέχουμε τα σημάδια που μας διαβεβαιώνουν ότι θα απολαύσουμε τη θάλασσα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.
Το CDO προτείνει
Βιβλία για το καλοκαίρι
Τί είναι οι διακοπές χωρίς ένα βιβλίο στην παραλία; Τώρα το βιβλίο έγινε και tablet αλλά η ουσία είναι πως το ταξίδι μας προς τη χαλάρωση είναι κυρίως ένα πνευματικό ταξίδι!
Θέσεις Εργασίας
Επαγγελματικές ευκαιρίες - καλοκαίρι 2016
Στην καρδιά του καλοκαιριού, οι επιχειρήσεις δεν σταματούν να κινητοποιούνται για ανθρώπινο δυναμικό που θα στηρίξει την πορεία τους προς την ολοκλήρωση του 2016.
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: