Ιούλιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | Το CDO προτείνει |
Σεμινάρια
 
Καλοκαιρινές εξορμήσεις με ασφάλεια

Η ασφάλεια στο νερό είναι πρωταρχική, και αυτή την εποχή είναι πολύ σημαντικό να το τονίζουμε και να προσέχουμε τα σημάδια που μας διαβεβαιώνουν ότι θα απολαύσουμε τη θάλασσα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

To Safe Water Sports είναι ένα μη-κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 με βασικό σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό και τα υδάτινα σπορ. Το Safe Water Sports είναι μια καθαρά εθελοντική πρωτοβουλία που δεν λαμβάνει καμία χρηματική υποστήριξη από το κράτος. Και εθελοντές στο Safe Water Sports μπορούμε να γίνουμε όλοι μας!

Για να γίνει ακόμα πιο προσιτή ως δραστηριότητα και να εμπλέξει όλους μας έχει δημιουργήσει μία εφαρμογή για κινητές συσκευές που έχει πολλή και ενδιαφέρουσα πληροφορία για όσους κινούνται σε παραλίες για το μπάνιο τους - ακόμα δε περισσότερο για όσους κάνουν θαλάσσια σπορ και θέλουν να ενημερωθούν για το αγαπημένο τους σπορ και αν γίνεται σε κάποια συγκεκριμένη παραλία, για τον καιρό που επικρατεί, αλλά και για πολλά άλλα. Τις εφαρμογές αυτές μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Για τα θαλάσσια σπορ και το νερό,  το Safe Water Sports προτείνει: Ενημερώσου. Έλεγξε. Πρόσεξε. Απόλαυσε.

Ταξιδέψτε από εδώ σε αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία και βρείτε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε για να κάνετε το δικό σας ταξίδι στο νερό πιο ασφαλές.

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: