Ιούλιος 2016
Editorial | Θέσεις Εργασίας | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Βαθύ καλοκαίρι με έντονα χρώματα

Τα καλοκαίρια μας των τελευταίων χρόνων έχουν αποκτήσει άλλο νόημα, άλλο χρώμα και άλλη γεύση! Το απρόσμενο και η αλλαγή έχουν γίνει ένα με την ζωή μας. Και πάνω στη στιγμή που η Ελλάδα, σαν χώρα, σαν σώμα και μυαλό πάει να ηρεμήσει, να κολυμπήσει με το καλοκαιράκι που έρχεται, να βρει άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητά της, συμβαίνουν τόσα μέσα και γύρω της που δεν μπορεί να ησυχάσει! Η ανθεκτικότητα, η υπομονή, η επιμονή και ο δυναμισμός είναι δεξιότητες που δοκιμάζονται, σφυρηλατούνται και αναπτύσσονται μέσα σε αυτή την περίοδο. Τελικά, μήπως κερδίζουμε ΚΑΙ μέσα από αυτές τις δοκιμασίες;

Η αγορά ωστόσο δεν παύει να κινείται, να ψάχνει, να δημιουργεί. Απλά είναι άλλος ο ρυθμός της, άλλος ο τρόπος αλλά και ο αριθμός των ευκαιριών που προκύπτουν από αυτές τις κινήσεις και το επίπεδο εμπειρίας που αναζητούν. Παράλληλα, μέσα στους χώρους εργασίας μας, οι προκλήσεις που προκύπτουν μας δημιουργούν ένα πεδίο αλλαγών, μάθησης και ανάπτυξης, στο οποίο οι δεξιότητές μας δοκιμάζονται και οξύνονται. Και αντίθετα με το σημαντικό ρεύμα εξόδου από τη χώρα μας, κινείται ένα ρεύμα επαν-εισόδου που δεν είναι ακόμα αριθμητικά σημαντικό, αλλά έχει τη διάθεση να δώσει, και την ικανότητα & ποιότητα να το καταφέρει αν το αφήσουμε.

Η διεθνής επικαιρότητα μας ξεπερνά, και είναι ίσως κάτι που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια αυτό το συναίσθημα πως γράφεται ιστορία ενόσω εμείς τη ζούμε.

Το Career Development Office του ΣΑΚΑ ενόσω γράφεται ιστορία, πλησιάζει τα 4 χρόνια δραστηριότητάς του, γράφοντας τη δική του πορεία και αφήνοντας το δικό του στίγμα στην πορεία των αποφοίτων στο επαγγελματικό σκηνικό. Από αυτό εδώ το βήμα, θα θέλαμε να στείλουμε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους ανθρώπους που διαχρονικά έχουν στηρίξει αυτό το γραφείο να επιτελεί το έργο του - τη διασύνδεση του αποφοίτου με την αγορά εργασίας και την επαγγελματική του ανάπτυξη σε όλα τα βήματά του.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει και για τη στήριξή σας στο έργο μας.

Καλό σας καλοκαίρι και ευχόμαστε να επιστρέψουμε όλοι με διάθεση να συνεχίσουμε το 2016 δυναμικά και δημιουργικά!

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: