Σεπτέμβριος 2016
Θέσεις Εργασίας | Editorial | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Το φθινόπωρο της καρδιάς μας
"Βαρύ χινόπωρο, γοερό, πόσον καιρό σε καρτερώ, με τις πλατιές, βαριές σου στάλες", Ναπολέων Λαπαθιώτης. Στίχοι που υμνούν και περιγράφουν το φθινόπωρο και τα συναισθήματά μας αυτή την εποχή του χρόνου. Αντιφατική περίοδος, αφού τα σχέδιά μας και η ενεργοποίησή μας για να ολοκληρώσουμε καλά τη χρονιά, συνοδεύονται από ένα κλίμα λίγο μελαγχολικό, βροχερό και ευμετάβλητο!
Θέσεις Εργασίας
Επαγγελματικές ευκαιρίες - φθινόπωρο 2016
Επαγγελματικές ευκαιρίες υπάρχουν και οφείλουμε να τις αναζητούμε ενεργά - όχι να περιμένουμε να προκύψουν, ή να μας χτυπήσουν την πόρτα. Ενεργοποίηση και δικτύωση με διάρκεια στον χρόνο θα μας φέρουν, αργά ή γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκκίνηση!
Εκδηλώσεις
Ετήσια εκδήλωση CDO - 4 χρόνια δραστηριότητας
MARK YOUR CALENDARS: Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, 7μμ. Informatics Center, Κτίριο Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Η ετήσια εκδήλωση του CDO για να πλαισιώσει 4 χρόνια δραστηριότητας με διακεκριμένους ομιλητές και έμπνευση.
Σεμινάρια
Σεμινάρια Επαγγελματικής Επιμόρφωσης
Η συνεχής επαγγελματική επιμόρφωση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων μας σε μία διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας είναι πλέον αναγκαία, από τα 'πρέπει' που άνετα γίνονται ευχάριστη και δημιουργική πρακτική στην agenda μας.
Το CDO προτείνει
Φθινοπωρινά αναγνώσματα
Το διάβασμα ανοίγει ορίζοντες και γυμνάζει τη σκέψη! Αν έχετε ένα βιβλίο που το έχετε διαβάσει και θέλετε να το μοιραστείτε με συναποφοίτους, μπορείτε να το αφήσετε στο γραφείο μας και να πάρει τον δρόμο του. Μας αρέσουν τα ταξίδια!
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: