Σεπτέμβριος 2016
Θέσεις Εργασίας | Editorial | Εκδηλώσεις | Σεμινάρια | Το CDO προτείνει |
Editorial
 
Το φθινόπωρο της καρδιάς μας

"Βαρύ χινόπωρο, γοερό, πόσον καιρό σε καρτερώ, με τις πλατιές, βαριές σου στάλες", Ναπολέων Λαπαθιώτης. Στίχοι που υμνούν και περιγράφουν το φθινόπωρο και τα συναισθήματά μας αυτή την εποχή του χρόνου. Αντιφατική περίοδος, αφού τα σχέδιά μας και η ενεργοποίησή μας για να ολοκληρώσουμε καλά τη χρονιά, συνοδεύονται από ένα κλίμα λίγο μελαγχολικό, βροχερό και ευμετάβλητο!

Κάπως έτσι, λίγο ποιητικά με σκεπτικισμό, και λίγη μουσική εδώ, επιλέγουμε να πλαισιώσουμε αυτό το φθινόπωρο και όλες τις ενέργειες - αλλά και τα σχέδιά μας που ξεκινούν αυτή την εποχή, σαν μία μικρή Πρωτοχρονιά.

Μαζί με την έναρξη των σχολείων, ξεκινά μία εποχή που μας βάζει σιγά σιγά ξανά σε πρόγραμμα, να κάνουμε απολογισμό της χρονιάς μας και να θέτουμε νέους στόχους - ή να ενεργοποιούμαστε για να πετύχουμε αυτούς που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς και κάπου στη μέση τους αφήσαμε! Σε αυτό το ταξίδι, είναι καλό να θυμόμαστε πως δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε μέλη της οικογένειάς μας, έχουμε φίλους, συναδέλφους και θεσμούς που υπάρχουν για να στηρίζουν ότι κάνουμε. Αρκεί να το ζητήσουμε και να τους αναζητήσουμε.

Καλή δύναμη, με υγεία σε όλους μας!

Career Development Office, Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης, ΣΑΚΑ.

Ξένια Πασχοπούλου'91

 

 

Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2015 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: