Ιανουάριος 2016
2016!Καλή Χρονιά!
 


Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με μία εκδήλωση μέσα στο πνεύμα προσφοράς πρακτικών γνώσεων και εργαλείων για να αντιμετωπίσουμε μία αγορά που αλλάζει διαρκώς.

Working Abroad, Δουλεύω στο Εξωτερικό - Μύθοι και Πραγματικότητες. Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, Λέσχη ΣΑΚΑ. Εγγραφείτε εδώ.

Ομιλητές μας, άνθρωποι της αγοράς που έχουν ζήσει και εργαστεί στο εξωτερικό και με το εξωτερικό. Έχουν ζήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Αγγλία, στην Ιρλανδία αλλά και εκτός Ευρώπης. Θα μας μεταφέρουν τις ομορφιές αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν ακόμα. Και θα είναι σε θέση να απαντήσουν και σε απορίες μας. Δείτε τους ομιλητές εδώ και εγγραφείτε εγκαίρως.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, θα συνεργαστούμε με το ALBA Graduate Business School και τη Μαρία Μωραγιάννη, Director of Career & Alumni Office για το workshop: Ενεργή Δικτύωση, Μία Συνεχής Πρακτική, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, στο ALBA. Για εγγραφή σε αυτή την εκδήλωση θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Σε προηγούμενα newsletters μας θα μπορέσετε να βρείτε και links στις παρουσιάσεις προηγούμενων ετών που αφορούν στη Δικτύωση.

 

 

Back
© 2016 CDO