Σεπτέμβριος 2017
Ανακοινώσεις | Εκδηλώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Μαΐου - Οκτωβρίου

 


Θα γίνουν...
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 3η εκδήλωση του Healthcare Club με θέμα "Θρόμβωση και θρομβοφιλία: οδηγός επιβίωσης για το κοινό και τον επαγγελματία Υγείας".  Ομιλητής θα είναι ο συναπόφοιτός Βασίλειος Χατζηαντωνίου '94, MD, PhD Ειδικός Αιματολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Εξειδικευθείς στη Θρομβοεμβολική νόσο και την Αιματολογία της κύησης. Θα αναλυθούν οι τρόποι πρόληψης για τους επαγγελματίες υγείας/γιατρούς, αλλά και απλές οδηγίες για το κοινό.

Έγιναν...
 
   
Την Τρίτη 30 Μαίου 2017 το Επαγγελματικό Club ICT πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση με θέμα «Inside 3d Printing – Tί είναι, πως λειτουργεί, ευκαιρίες, επαγγελματικές εφαρμογές και η αλλαγή που φέρνει στην καθημερινότητά μας». Οι Κωνσταντίνος Πανιτσίδης ’01, Πολιτικός Μηχανικός και συνιδρυτής της εταιρίας “Solid 3d Printing and Scanning», Νικολαος Α Γρανιτσας MD PhD ’71, Χειρουργός Ορθοπεδικός, Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών, Ιατρικό Αθηνών, American Medical Center Κύπρος, Αντώνης Κιουρκτσής, Αρχιτέκτων – Ψηφιακός καλλιτέχνης και Σέργιος Φωτιάδης ‘91, Product Designer, Ιδρυτής του δημιουργικού γραφείου “We design” παρουσίασαν τις εξελίξεις του 3d Printing στους κλάδους τους.
 Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 το Επαγγελματικό Club Δικηγόρων-Νομικών διοργάνωσε συνάντηση με εισηγητή τον συναπόφοιτο Αλέξανδρο Λεοντόπουλο-Βαμβέτσο ’87, Δικηγόρο, και αντικείμενο: «Το εργατικό δίκαιο στην εποχή των Μνημονίων και της παγκοσμιοποίησης»
    Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 το Health Care Club πραγματοποίησε τη δεύτερη εκδήλωσή για την ευαισθητοποίηση του κοινού με θέμα "Αισθητική Δερματολογια και Πλαστική χειρουργική" και ομιλητές τον Φώτη Καραντώνη '95 - Πλαστικό Αισθητικό Χειρουργό και τον Νίκο Μαντά '95 Ειδικό Δερματολόγο Αφροδισιολόγο.

 

 Το κρασί στις εκδηλώσεις των Professional Clubs του ΣΑΚΑ είναι από το "ΚΤΗΜΑ Γ. ΚΟΚΟΤΟΥ", προσφορά του Στέφανου Κοκοτού '01.

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: