Σεπτέμβριος 2015
Εκδηλώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions | Ανακοινώσεις |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Μαΐου- Αυγούστου

Καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο την έναρξη δύο νέων Clubs, αυτά των Food-Beverage Products and Services Club και Culture, Events and Travel (CET) Club.

Για την επόμενη χρονική περίοδο έχουν προγραμματιστεί αρκετές καινοτόμες δραστηριότητες που αποσκοπούν στην ελεύθερη επαγγελματική επικοινωνία / ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, την καλλιέργεια και ανάπτυξη του πνεύματος, τη σύσφιξη των σχέσεων και την αμοιβαία υποστήριξη μεταξύ των αποφοίτων. 

Μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα μας στο Facebookκαι από το Group μας στο Linkedin, Saka Professional Clubs.

  

Δραστηριότητες Μαΐου - Ιουνίου

- Την Πέμπτη 7 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση του Club ICT όπου ο Δημήτρης Χαριτάτος ΄01 παρουσίασε την startup εταιρεία του Digigrow και εξήγησε τη διαδικασία και τα προβλήματα που αντιμετώπισε για την ίδρυση και λειτουργία της.

-Την Δευτέρα 25 Μαϊου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 4η Συνάντηση του Επαγγελματικού Club Νομικών με θέμα “την προβληματική της καθυστέρησης στην απονομή της Δικαιοσύνης”.

-Την Τρίτη 26 Μαϊου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η μηνιαία συνάντηση του Επαγγελματικού Club Καλλιτεχνών και Παραγωγής με κεντρικό θέμα την οργάνωση των συναυλιών και άλλων δράσεων στο Alumni Day.

- Την Τετάρτη 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 3η συνάντηση του Information Communications Technology (ICT) Club, όπου ο συναπόφοιτος μας Άκης Αγγέλης ’05 πραγματοποίησε την παρουσίαση της κοινωφελούς επιχειρηματικής πρωτοβουλίας CVfromGreece.com που σκοπό έχει, να βοηθήσει την προσπάθεια νέων Ελλήνων στα επόμενα επαγγελματικά ή ακαδημαϊκά τους βήματα στο εξωτερικό. Ιδρυτής αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο επίσης απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, Στέφανος Κασσελάκης ’05.

-Την Τρίτη 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 4η συνάντηση του ΣΑΚΑ Health Care Club παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, όπου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση για θέματα Υγείας και πολιτικής.

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: