Μάρτιος 2016
Ανακοινώσεις | Εκδηλώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου

-Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου το ΣΑΚΑ CΕΤ Club πραγματοποίησε το "CET Startup Talks" κατά το οποίο πέντε ανερχόμενες startup εταιρίες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, του πολιτισμού και των events μίλησαν για την ιδέα, τις προκλήσεις, αλλά και τις επόμενες επιχειρηματικές τους κινήσεις. Ομιλητές ήταν οι: Δάφνη Τσεβρένη '08, Εύα Επιτροπάκη '01, Μανώλης Καλδής '99, Στρατής Ανδρεάδης '97Δ, Αδαμάντιος Πετρίτσης & Κωνσταντίνος Χατούπης '99. Tην εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος του ΣΑΚΑ CET Club Γιάννης Ζάρας '99. Η εκδήλωση αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά δράσεων για το 2016, ενώ ακολούθησε event δικτύωσης με εκπροσώπους σημαντικών εταιριών και φορέων του κλάδου.

 

-Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη για φέτος συνάντηση του Club Καλλιτεχνών & Παραγωγών, όπου συζητήθηκαν οι στόχοι του νέου έτους (η διοργάνωση ενός φεστιβάλ με ταινίες μικρού μήκους, διοργάνωση ημερίδας κοκ)


-Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το ΣΑΚΑ Culture, Events & Travel Professionals Club πραγματοποίσε τη δεύτερη δράση του για το 2016. Επρόκειτο για ειδική συζήτηση με θέμα "Online τάσεις για το 2016 στην αγορά ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων (OTAs) και δικτύων peer-to-peer". Κατά τη διάρκεια της συζήτησης καταγράψαμε τις σαρωτικές εξελίξεις στη διεθνή αγορά της διαμονής, των agents και operators, τις διαφοροποιήσεις που σημειώθηκαν στο ψηφιακό marketing (search, display & mobile; dynamic pricing; social media engagement) και αναλύσαμε τις επιπτώσεις από τη ραγδαία εξάπλωση της συμμετοχικού τύπου οικονομίας (Airbnb, HomeAway κλπ). Παρουσιάστηκαν δύο περιπτώσεις, η μία εκ μέρους των ξενοδοχείων πόλης (Ηρώ Χατζηλία '00) και η δεύτερη από την πλευρά των παραθεριστικών καταλυμάτων πολυτελείας (Μιχάλης Κιακίδης '84).

-Την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στη λέσχη του ΣΑΚΑ πραγματοποιήθηκαν παράλληλα 2 συναντήσεις Επαγγελματικών Club:

 Του Club Nομικών με θέμα «Σκέψεις και προοπτικές μιας συνταγματικής αναθεώρησης» και εισηγητή τον συναπόφοιτο Στέλιο Κουτνατζή '95, Λέκτορα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θράκης.

 

 

 

 Και η πρώτη για φέτος συνάντηση του Information Communications Technology (ICT) Club, όπου αποφασίστηκε το πλάνο για τη διεύρυνση και συντονισμό του Club και συζητήθηκαν τα νέα της αγοράς για τον κλάδο.

 

  

 

 

-Την Δευτέρα 7 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση για το 2016 του Health Care Club με τον νέο υπεύθυνο Ευάγγελο Σταγιά ΄95. Στην συνάντηση αυτή τα μέλη του Club θα κόψουν πίτα και θα συζητήσουν για τους στόχους της νέας χρονιάς. Ευχαριστούμε πολύ τον απερχόμενο υπεύθυνο του Club Άρη Αποστόλου '97 για την πολύ καλή συνεργασία!

-Την Τρίτη 8 Μαρτίου με αφορμή το νέο ΕΣΠΑ, το ΣΑΚΑ CET Club σας προσκαλεί στο πρώτο guest talk για το 2016. Oμιλητής θα είναι ο Γιώργος Μπρούλιας, Οικονομικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Οικονομιών του Δήμου Αθηναίων  με θέμα "Δυνατότητες χρηματοδότησης από τη νέα περίοδο του προγράμματος ΕΣΠΑ".

Το κρασί στις εκδηλώσεις των Proessional Clubs του ΣΑΚΑ είναι από το "ΚΤΗΜΑ Γ. ΚΟΚΟΤΟΥ", προσφορά του Στέφανου Κοκοτού '01.
 

https://www.facebook.com/clubsaka/
http://www.saka.gr/epaggelmatikaClubs/
 

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: