Μάιος 2015
Ανακοινώσεις | Εκδηλώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Μαρτίου - Απριλίου

- Την Τετάρτη 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 3η συνάντηση του Health Care Club παρουσία του πρώην Υπουργού Υγείας και συναποφοίτου Μάκη Βορίδη '83 και του πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη αναλύοντας τη διακυβέρνηση στον τομέα της Υγείας τα τελευταία έτη καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

 
- Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 3η συνάντηση του Club Καλλιτεχνών και Παραγωγών στην οποία συζητήθηκε η διοργάνωση εκθέσεων στις επόμενες εκδηλώσεις του ΣΑΚΑ όπως επίσης και το μουσικό κομμάτι του Alumni Day.

- Την Τρίτη 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 1η συνάντηση του πολυαναμενόμενου Information & Communication Technology (ICT) Club το οποίο απευθύνεται σε αποφοίτους που δραστηριοποιούνται στον χώρο των επαγγελμάτων σχετικών με την τεχνολογία, καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη αυτών.

- Την Πέμπτη 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 4η συνάντηση του Club των Μηχανικών όπου δύο μέλη του Club Αλεξάκης ΄95 και Κιτάνη΄09 παρουσίασαν την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

- Την Παρασκευή 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 4η συνάντηση του Club Καλλιτεχνών και Παραγωγών όπου κυρίως συζητήθηκε η διοργάνωση της ημερίδας σχετικά με την απουσία πολιτιστικής πολιτικής στην Ελλάδα και τους τρόπους που μπορεί η πολιτεία να βοηθήσει τον πολιτισμό αλλά και να βοηθηθεί από αυτόν.

- Την Δευτέρα 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 2o event του Finance Banking & Economics (FBE) Club στη Λέσχη του ΣΑΚΑ, με θέμα «Εξαγορές & Συγχωνεύσεις: Οι ιδιαιτερότητες της Ελληνικής Αγοράς», με κεντρικούς ομιλητές τους Κώστας Πετρόπουλος '59 OBE, Αλέξανδρος Κοσμόπουλος '87, Ευάγγελος Καλαμάκης '89, Γιώργος Έλλιοττ '93.

- Την Δευτέρα 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση του Club των Νομικών.

Για αίτηση εγγραφής - περισσότερες πληροφορίες στο www.saka.gr/Clubs

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: