Μάιος 2017
Ανακοινώσεις | Εκδηλώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Απριλίου - Ιουνίου
  - Την Τρίτη 14 Μαρτίου το Επαγγελματικό Club Culture, Events and Tourism (CET) οργάνωσε συζήτηση στη λέσχη του ΣΑΚΑ, με θέμα το Luxury Tourism, την προσέγγιση της αγοράς και τις προοπτικές ανάπτυξης, με ομιλητές την Όλγα Κεφαλογιάννη ΄92, π.Υπουργό Τουριμού, βουλευτής ΝΔ – την Ελίνα Σδράλλη ΄90, Διευθύντρια Μάρκετινγξ και Επικοικωνίας, Mitsis Hotels – την Στεφανία Φλέγγα, Γενική Διευθύντρια, Yes!Hotels –  Μαντώ Μάζη και Αλέξανδρο Τζιώτη ΄00, Managing Partners, Growth M.I.C.E.

 
 
- Την Τρίτη 28 Μαρτίου το ICT CLUB είχε την τιμή να βρεθεί στο Informatics Centrer (Alexandra Martinou Building) του Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού! Η Έφη Τζαβαλή (PM του εργαστηρίου) ξενάγησε τα μέλη του club μας  στα νέα εργαστήρια των μαθητών παρουσιάζοντας πως η τεχνολογία βοηθά από τα πρώτα τους χρόνια να αναπτύξουν την “σχεδιαστική σκέψη”, την ομαδική εργασία στην ζωή τους, δημιουργώντας ικανούς ‘problem solvers’.
 
   
- Την Πέμπτη 18 Μαϊου και ώρα 20.00 στη Λέσχη του ΣΑΚΑ το Health Care Club θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Στα άδυτα του βυθού του οφθαλμού. Βασικές γνώσεις, συχνές παθήσεις και η σύγχρονη αντιμετώπισή τους» με ομιλητή τον Ιωάννη Θεοχάρη ΄86, Χειρουργό Οφθαλμίατρο – Ειδικό στον αμφιβληστροειδή.
  - Την Τρίτη 30 Μαϊου και ώρα 19.30 στη Λέσχη του ΣΑΚΑ το ICT CLUB θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Inside 3D printing – τι είναι, πως λειτουργεί, ευκαιρίες, επαγγελματικές εφαρμογές και η αλλαγή που θα φέρει στην καθημερινότητά μας».

 

Το κρασί στις εκδηλώσεις των Professional Clubs του ΣΑΚΑ είναι από το "ΚΤΗΜΑ Γ. ΚΟΚΟΤΟΥ", προσφορά του Στέφανου Κοκοτού '01.
 
http://www.saka.gr/diktyosi-cdo/professional-clubs/

https://www.facebook.com/clubsaka/

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: