Ιούλιος 2016
Ανακοινώσεις | Εκδηλώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Ιουνίου - Ιουλίου
Την Τρίτη 31 Μαΐου το Επαγγελματικό club Δικηγόρων-Νομικών διοργάνωσε ανοικτή συζήτηση με προσκεκλημένο τον Βουλευτή Επικρατείας, Καθηγητή της Νομικής Σχολής και πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρο Φορτσάκη ‘73. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την οργάνωση και την απονομή της δικαιοσύνης, την Παιδεία και τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομία

 

Το Σάββατο 4 Ιουνίου το CET Club βρέθηκε στη Σαντορίνη όπου ο συναπόφοιτος Πέτρος Νομικός ΄81 μας ξενάγησε στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας - Santorini Arts Factory στη Βλυχάδα Σαντορίνης.

Ακολούθησαν τα εγκαίνια της έκθεσης Ελλήνων και Ολλανδών εικαστικών "Orange Water", την οποία εγκαινίασε με συναυλία η Angelika Dusk (Αγγέλικα Δασκαλοπούλου ’99). 
Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου το Επαγγελματικό Club Health Care πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: "Ασφάλιση Επαγγελματικής/Αστικής  Ευθύνης Ιατρών, Προβλήματα και Λύσεις". Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο συναπόφοιτός μας Σουρίκας Κωνσταντίνος ΄95,  CEO της εταιρείας INSURANCE GUARANTEE Ltd, μαζί με τους συνεργάτες του.
Την Δευτέρα 13 Ιουνίου το Επαγγελματικό Club ICT (Information and Communications Technology) πραγματοποίησε συνάντηση του στον φιλόξενο και καλοκαιρινό εξωτερικό χώρο της Λέσχης του ΣΑΚΑ. Συζητήθηκε η επικαιρότητα για τους τομείς δραστηριοποίησής μας και ο Παναγιώτης Τομαδάκης ‘96 μας ταξίδεψε για λίγο στον κόσμο των drones με την καθημερινή εδραίωση τους σε εφαρμογές που χρησιμοποιούνται. Τέλος, παρουσιάστηκε η νέα startup ενός μέλους της Ομάδας και έγινε συνολική κουβέντα για τις ευκαιρίες και κίνδυνους του χώρου και των νεοφυών εταιριών στην Ελλάδα.  
Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, το Επαγγελματικό club Δικηγόρων-Νομικών διοργάνωσε παρουσίαση του Σεραφείμ Βολιώτη ’86, Επίκουρου Καθηγητή Στρατηγικής (ALBA Graduate Business School), Διαμεσολαβητή-Διαπραγματευτή, με τίτλο «Η Διαχείριση της Νομικής Σύγκρουσης: Στρατηγική και Διαπραγμάτευση»  

 

Την Κυριακή 3 Ιουλίου το CET Club αποχαιρέτησε τη σεζόν με μια ολοήμερη εξόρμηση στον Πύργο Μελισσουργού στο Λαγονήσι, όπου μας υποδέχτηκε ο Γιώργος Μελισσουργός ’79

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα επαγγελματικά clubs του ΣΑΚΑ δείτε:

http://www.saka.gr/diktyosi-cdo/professional-clubs/

 

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: