Πρόγραμμα Εθελοντικής, Ομαδικής Αφάλισης

Αγαπητοί Συναπόφοιτοι,

Γνωρίζοντας τα προβλήματα της «Δημόσιας Υγείας», επεξεργαστήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί με το ΣΑΚΑ Health Club μία πρόταση του συναποφοίτου μας Νίκου Αδαμαντιάδη ’53 για την δημιουργία ενός "Εθελοντικού Ομαδικού Προγράμματος Υγείας" για τα μέλη του ΣΑΚΑ και τις οικογένειές τους. 

Περιλαμβάνει ένδο- και έξω-νοσοκομειακή περίθαλψη, ιατρικές επισκέψεις, κάρτα υγείας, φάρμακα, ειδικά προνόμια σε νοσηλευτικά και διαγνωστικά κέντρα, με πολύ ανταγωνιστικούς όρους.

Ο Σύλλογός μας μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα, στέγη προστασίας και αλληλεγγύης για τα μέλη του, αφενός για τους ανέργους και ανασφάλιστους και αφετέρου για όσους επιθυμούν ένα συνδυασμό κύριας και συμπληρωματικής, οικογενειακής κάλυψης.

Δημιουργούμε συνέργειες με αποφοίτους, ιατρούς και επιχειρηματίες του κλάδου. Ο Σύλλογος δεν επιβαρύνεται οικονομικά, δεν εμπλέκεται σε προσωπικά δεδομένα, δεν δεσμεύεται με αποκλειστικότητα.

Την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, ώρα 19:00 στο Θέατρο Χωρέμη, σας καλούμε σε μία ενημερωτική εκδήλωση. Υλικό και αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Με ελάχιστο αριθμό 150 ατόμων μπορούμε να ξεκινήσουμε εντός του 2016.

Είμαστε μία οικογένεια και ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί.

Άρης Παπαδόπουλος ’84

Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΑΚΑ

Back
© 2017 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: