Φεβρουάριος 2017
Ανακοινώσεις | Εκδηλώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Ιανουαρίου - Μαρτίου
Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ξεκίνησε το 2017 με την εκδήλωση του Επαγγελματικού Club Δικηγόρων-Νομικών με θέμα «τα Εμπορικά Σήματα: Τα πιο συχνά λάθη των επιχειρήσεων και οι βέλτιστες πρακτικές». Ομιλητές ήταν ο Επίκουρος Καθηγητής του Εμπορικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Χρυσάνθης ’87 και η Δικηγόρος (LLM) Ξένια Χαρδαλιά ’03.
   
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 το Επαγγελματικό Club Culture, Events and Tourism (CET) θα πραγματοποιήσει την επόμενη δράση του. Επίκεντρο η documenta14 - μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στον πλανήτη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Η έκθεση θα διαρκέσει εκατό ημέρες (8 Απριλίου - 16 Ιουλίου) και θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλά σημεία της πόλης με μεγάλο πολιτιστικό ενδιαφέρον.
   
- Την Πέμπτη 2 Μαρτίου και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη του ΣΑΚΑ, η πρώτη συνάντηση του Επαγγελματικού Club ICT (Information and Communications Technology) για το 2017 όπου θα συζητηθούν οι στόχοι του νέου έτους.
 
- Την Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 20.00 το Επαγγελματικό Club Health Care θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση του έτους και τα μέλη του Club θα κόψουν πίτα και θα συζητήσουν για τους στόχους της νέας χρονιάς

 







 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Το κρασί στις εκδηλώσεις των Professional Clubs του ΣΑΚΑ είναι από το "ΚΤΗΜΑ Γ. ΚΟΚΟΤΟΥ", προσφορά του Στέφανου Κοκοτού '01.
 

https://www.facebook.com/clubsaka/
http://www.saka.gr/diktyosi-cdo/professional-clubs/ - See more at: http://newsletters.saka.gr/saka/en/september-2016/clubs-sep2016/prclubs-sep2016#sthash.GbqxwbiY.dpuf

https://www.facebook.com/clubsaka/
http://www.saka.gr/diktyosi-cdo/professional-clubs/

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: