Δεκέμβριος 2016
Ανακοινώσεις | Εκδηλώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου

 

Θα γίνουν...
  • Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.30 το Επαγγελματικό Club Finance Banking & Economics (FBE)  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στη Λέσχη του ΣΑΚΑ με καλεσμένο τον συναπόφοιτο Βασίλη Κουτεντάκη΄82, Γενικός Διευθυντής, δίκτυα καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς. Στην εκδήλωση θα συζητήσουμε για τις εξελίξεις στην λιανική τραπεζική, τις προκλήσεις και τις αλλαγές που επήλθαν λόγω των capital controls για τις Τράπεζες καθώς και το τι να περιμένουμε στο μέλλον.
 
  • Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016  και ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η πρώτη συνέργεια μεταξύ του Club Δικηγόρων-Νομικών και του Health Care Club, με θέμα : "Ζητήματα ιατρικής ευθύνης: Ασφάλιση και δικονομική άμυνα του ιατρού"  και εισηγήτρια την Ειρήνη Καπελλάκη '99, Δικηγόρος, LL.M., Senior Associate Ζέμπερης, Μαρκεζίνης, Λάμπρου & Συνεργάτες.
 
Έγιναν...
Την Τρίτη 27/9/16 το Επαγγελματικό Club Health Care, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα το "Marketing Ιατρείου: Πρόκληση ή Αναγκαιότητα;",  ομιλητής ήταν ο οικονομολόγος Νίκος Βελτράς, ειδικός στο Ιατροφαρμακευτικό Marketing και CEO της PROFESSIONAL TEAM, Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και μέλη από άλλα Επαγγελματικά Club του ΣΑΚΑ
   
Την Τρίτη 11/10/16 εγκαινιάστηκε η σταθερή συνεργασία του Επαγγελματικού Club Culture, Events & Travel (CET) με το Diazoma, η οποία θα πλαισιωθεί από ομιλίες, επιτόπιες επισκέψεις, ενέργειες προβολής και περαιτέρω δράσεις. Η βραδιά αφιερώθηκε στην μελέτη αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρος του οργανισμού ΔΙΑΖΩΜΑ και τέως υπουργός πολιτισμού Σταύρου Μπένου.
   
Την Δευτέρα 14/10/16 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Επαγγελματικού Club ICT (Information and Communications Technology) στην Λέσχη του ΣΑΚΑ.
 
To Σάββατο 19/11/16 το CET Club πέρασε ένα ιδιαίτερο βράδυ στο Μουσείο Μπενάκη! Ιδιωτική ξενάγηση στη συλλογή του Γιώργη Λάππα "Happy Birthday" από την Αφροδίτη Λίτη και προβολή της υπέροχης ταινίας για το μουσείο της Ραχηλ Τσαγκάρη, υπο την επίβλεψη του Διευθυντή Ανάπτυξης του μουσείου Νίκου Τριβουλίδη.
   
   
Μια μοναδική συνεργασία συναποφοίτων προβάλλει κάθε Σάββατο στις 11:30 πμ η ΕΡΤ2. Την σειρά "ΜΝΗΜΕΣ ΧΑΡΑΣ (Όταν η Ελλάδα μεγάλωνε.)" σκηνοθετούν τρία μέλη του Επαγγελματικού Club Καλλιτεχνών-Παραγωγών, οι Δημήτρης Σοφιανόπουλος '69, Αλέξανδρος Κακαβάς '77 και Αδαμάντιος Πετρίτσης '00. Η σειρά, 12 επεισοδίων, καταδεικνύει την ελληνικότητα των αποκαλούμενων Νέων Χωρών, που παρέμεναν υπό ξένη κατοχή ενώ το νεοσύστατο Ελληνικό κράτος χάρις στον αγώνα της παλιγγενεσίας του 1821 και τους ξένους συμμάχους της εκτεινόταν ήδη, από το 1832, μέχρι τη γραμμή συνόρων από τον Παγασητικό στον Αμβρακικό, και πραγματεύεται διεξοδικά τα πολιτικά και στρατιωτικά γεγονότα που οδήγησαν στην απελευθέρωση και ενσωμάτωση τους στην Ελλάδα.



Το κρασί στις εκδηλώσεις των Professional Clubs του ΣΑΚΑ είναι από το "ΚΤΗΜΑ Γ. ΚΟΚΟΤΟΥ", προσφορά του Στέφανου Κοκοτού '01.
 
https://www.facebook.com/clubsaka/
http://www.saka.gr/diktyosi-cdo/professional-clubs/

 

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: