Δεκέμβριος 2015
Εκδηλώσεις | Ανακοινώσεις | Επαγγελματικά Clubs | Αθλητισμός | Alumni Day | Θεατρική Ομάδα | Reunions |
Επαγγελματικά Clubs
 
Δραστηριότητες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου

 

- Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου το Culture, Events & Travel Club (CET) πραγματοποίησε έναν διαδραστικό περίπατο στην παλιά Αθήνα των μεγάλων Ευρωπαίων περιηγητών του 19ου αιώνα. Στην περιήγηση αυτή συναντήσαμε δρόμους και τοπόσημα συνυφασμένα με τις αφηγήσεις του λόρδου Βύρωνα και του Hans Christian Andersen, μεσαιωνικά σπίτια και τόπους λατρείας, παλιά αρχοντικά, νεοκλασικά μέγαρα και παλιά τουρκόσπιτα, ενώ ακούσαμε ανεκδοτολογικές αφηγήσεις και κρυφές μαρτυρίες για τις προσωπικότητες της εποχής.

 


- Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η συνάντηση του Club Δικηγόρων-Νομικών με θέμα: " την προστασία των προσωπικών δεδομένων στην ελληνική και την ευρωπαϊκή έννομη τάξη και τις σημαντικές εκφάνσεις της στη δικηγορική καθημερινότητα."
Την εισήγηση έκανε η δικηγόρος Φερενίκη Παναγοπούλου-Κουτνατζή '95, Νομική Ελέγκτρια της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Ειδική Επιστήμων των Πανεπιστημίων Αθηνών, Πελοποννήσου και Πειραιώς.
 

 

- Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση του Food-Beverage Products and Services Club στη Λέσχη του ΣΑΚΑ.
 
- Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου
πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνάντηση του Club Καλλιτεχνών και Παραγωγής.
 
- Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Λεσχη του ΣΑΚΑ, συνάντηση του Club Μηχανικών. Στη συνάντηση αυτή θα έχουμε την τιμή να παρακολουθήσουμε μια παρουσίαση με θέμα το Project Management από τον κ. Κυριακίδη, διευθυντή εκπαίδευσης της εταιρίας Human Asset, προκειμένου να έρθουμε σε επαφή με τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκτέλεσης, παρακολούθησης και ελέγχου έργων.
 
-Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη του ΣΑΚΑ η 3η συνάντηση του Culture, Events & Travel Club (CET).

Δείτε το newsletter του CDO Αρχείο
© 2015 SAKA Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748845, e-mail: info@saka.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: